in ,

Har du T-We fra Telenor? Da kan du endelig se TV 2 igjen!

farmen 2022
Deltakerne i Farmen kjendis 2022. Foto: Tv 2.

Fredag kveld tikket det inn en SMS fra Telenor til svært mange frustrerte kabel-TV-kunder som ikke har hatt TV 2-kanaler siden tidlig i desember.

Bakgrunn: Telenor-kundene mistet TV 2: Slik kan du få med deg Farmen-finalen og andre favoritter om du er rammet

Fredag kveld var TV 2 endelig tilbake på Telenors TV-skjermer da aktørene har blitt enige om en ny langsiktig samarbeidsavtale. Avtalen gir Telenors kunder tilgang til hele TV 2s innholdsunivers, inkludert TV 2s strømmetjeneste TV 2 Play.


Fredag kom Telenor og mediehuset TV 2 til enighet om en ny distribusjonsavtale. 550.000 T-We-kunder får dermed TV 2, og kjente programmer som «The Voice» og «Hver gang vi møtes», tilbake på skjermen.

Den nye avtalen gir Telenors kunder tilgang til alle TV 2s kanaler med nyheter, sport, underholdning, drama og andre TV- programmer. Alle Telenors kunder får også i løpet av året tilgang til strømmetjenesten TV 2 Play som en del av TV-pakken.

Dette er tekstmeldingene T-We-kundene har fått. Den første kom 3. desember – her ble det orientert om at man mistet kanalene. Den andre kom sent på kvelden fredag 21. januar, med beskjed om at TV 2 ville være tilgjengelig igjen i løpet av kvelden.

– Vi ønsker å takke alle våre kunder for tålmodigheten. Nå kan de igjen se TV 2s gode innhold via T-We. Vi gikk til forhandlinger med ønske om et langsiktig samarbeid med TV 2 der vi investere mer i norsk kvalitetsinnhold, og skaper et enda bedre TV-produkt for kundene våre. Disse ambisjonene blir ivaretatt i den nye avtalen, sier Camilla Amundsen, leder for TV og bredbånd for Telenor Norge.

– Vi er glade for å ha kommet til enighet med Telenor om en langsiktig og fremtidsrettet samarbeidsavtale. Nå kan vi endelig ønske seerne velkommen tilbake, og ikke minst takke for tålmodigheten som har blitt satt på prøve. Avtalen er viktig i den harde konkurransen mot internasjonale strømmetjenester, og sikrer seerne godt norsk innhold i årene som kommer, sier Olav T. Sandnes, sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Svein Østvik fikk korona: «Hev etter pusten»

NVE: Folk som skal på tur bør være varsomme – Enkelte skred kan bli svært store