Hjem Nyheter Har gjemt over en million i kontanter ett eller annet sted i Norge – folk går mann av huse i pengejakten

Har gjemt over en million i kontanter ett eller annet sted i Norge – folk går mann av huse i pengejakten

Økonomiselskapet Horde har gjemt 1 078 218 kroner ett eller annet sted i en norsk skog. Den som finner pengene får beholde dem.

– Finner du pengene, er det selvfølgelig opp til deg hva du gjør med dem. Vi anbefaler naturligvis at du kvitter deg med dyr forbruksgjeld, sier Horde på nettsidene sine.

På et hemmelig sted i Norge har selskapet plassert 1 078 218 kroner. Dette tilsvarer antall personer i Norge med rentebærende forbruksgjeld.

– Målet vårt er å få ned dette tallet. Last ned Horde-appen og bli med i jakten på pengene. Hint blir sluppet jevnlig, foteller selskapet.

PR-stuntet kalles «Jakten på gjeldfriheten», og på Hordes nettside er det satt opp et kamera som sender livestream fra stedet der kassen befinner seg.

Slik kan pengene bli dine

Du må finne ut hvor kassen befinner seg ved hjelp av hint som gradvis slippes i app, nyhetsbrev og Horde Plus (snakk med jakt-assistenten i Horde Plus).Pengene krever personlig oppmøte der kassen befinner seg, så på med skoene! Kassen er låst med 2 kodelåser, koden til disse er også blant hintene.

Dersom du finner kassen må du også kunne åpne den med riktig kode. Og du bør ha med mobiltelefon om du skal ut på pengejakt: På kassen står nemlig et telefonnummer man skal ringe for å bli guidet helt i mål.

Det er gratis å delta. De eneste kravene er at man er over 18 år, bosatt i Norge og ikke er i familie med noen som er ansatt i Horde.

Ønsker å bruke penger på kundene sine

– Vi ønsket å bruke markedsføringsbudsjettet på kundene istedenfor Facebook og Instagram. De har nok, sier gründer og daglig leder Alf Gunnar Andersen i Horde til Bergensavisen.

Horde sitt eneste kontor er plassert sentralt i Bergen. Men pengene kan befinne seg i hele Norge. Tirsdag kveld utelukker Andersen kun ett sted i Norge.

– Et av hintene sier at det ikke er i Kirkenes.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com