Hjem Historier fra livet Har vært bestevenninner i 78 år. Nå bor de sammen på sykehjemmet

Har vært bestevenninner i 78 år. Nå bor de sammen på sykehjemmet

Olive Woodward og Kathleen Saville fra Nottingham har vært bestevenninner siden de var 11 år gamle. De har holdt sammen hele livet, og til og med på sykehjemmet er de uatskillelige.

«Jeg er så glad for at Olive er her nå. Vi er som to fnisende skolejenter. Vi tar stadig på oss leppestift og finstasen», sier Kathleen Saville, ifølge Ekstrabladet.

De to venninnene møttes da de ble plassert ved siden av hverandre i klasserommet som 11-åringer. Det viste seg at de også bodde like ved hverandre. Jentene fant tonen med en gang, og siden har de vært bestevenninner.

Begge giftet seg med menn som jobbet i kullindustrien. Og til og med etter de hadde giftet seg, endte de opp med hus i samme gate.

Har aldri kranglet

I dag er begge jentene enker. Kathleen flyttet først inn på sykehjemmet Berry Hill Park i Mansfield. Noen år senere, kom Olive etter. Nå bor de i samme gang, med bare noen få rom mellom seg.

Venninnene er de eldste på sykehjemmet. Men sånn virker det ikke.

«Vi er 89 år, men likner på to 63-åringer», ler Kathleen.

«Vi har alltid vært gode venner, og aldri uvenner», sier hun videre, og avslører at nettopp det har vært nøkkelen til deres lange vennskap – at de aldri har kranglet.

Den lange vennskapet har rørt en hel verden. Foto: Skjermdump / Youtube

Skal være venninner i himmelen

Jentene koser seg på sykehjemmet, og finner ofte på sprell.

«Vi lager ikke problemer på hjemmet, men noen ganger er vi nødt til å ruske litt i personalet. Jeg har nettopp løpt om kapp med en av de ansatte ned gangen, bare på gøy», sier Kathleen.

Og etter 78 års vennskap, er jentene sikker på at de kommer til å fortsette vennskapet til evig tid.

«Hvis Olive dør først, så kommer hun tilbake for å hente meg. Vi skal være venninner i himmelen», sier Kathleen.

LES OGSÅ: Dette helt unike vennskapet mellom Martina og ponnien Molly har vart i 24 år

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com