in

Harald Eia og Petter Northug slår seg sammen – resultatet får du se neste vår

HUMORDUO PÅ TV 2: Petter Northug (t.v.) og Harald Eia. Foto: Salto Film og Fjernsyn/TV 2

Humorlegenden Harald Eia slår seg sammen med skilegenden Petter Northug. Sammen skal de i gang med et helt nytt humorprosjekt for TV 2.

– Harald Eia er en av de største norske humoristene gjennom tidene. For oss i TV 2 er det selvsagt veldig stas at han nå blir del av vår offensive satsing på norsk humor. At han skal samarbeide med Petter Northug, er kanskje både overraskende og i alle fall helt nytt. Vi gleder oss til å overraske seerne våre med dette konseptet, sier TV 2s programredaktør Kathrine Haldorsen i en pressemelding fra tv-kanalen.

 Dette blir Eias første TV 2-prosjekt.


– Jeg trodde det var skjult kamera da TV 2 tok kontakt og ville ha noe drøyt, ler Harald Eia – og fortsetter:

– Dette er noe jeg gleder meg veldig til. Det er upløyd mark vi nå skal ut på, og dét motiverer meg veldig. Jeg er der hvor det satses, og nå er det på TV 2. Og så blir det spennende å jobbe med Petter. Han er en dreven fyr som både er morsom og frekk sier han.

Langrennsikonet Northug har, som de fleste i Norge, også ledd seg skakk av og med Harald Eia opp gjennom årene.

View this post on Instagram

A post shared by Petter Northug Jr (@jantelov1)

– Jeg har alltid vært en stor fan av Harald Eia – helt siden jeg så han på tv første gang. Nå gleder jeg meg til å jobbe med han på TV 2, sier Northug.

Akkurat hva de skal lage, er duoen foreløpig hemmelighetsfulle om.

– Vi skal først og fremst ha det veldig gøy. Jeg tenker konklusjonen foreløpig er at det vi skal lage nå kan bli helt koko, sier Harald Eia.

 Eia og Northug blir å se på TV 2 våren 2024.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

tina turner

Dette var Tina Turners siste melding til fansen

PST: Pride-arrangementer er mulige mål