torsdag, oktober 1, 2020

Harald Rønneberg fyller år – deler viktig beskjed på bursdagen

Mest lest nå

En av Norges mest folkekjære programledere har fylt år. Tirsdag 11. august ble Rønneberg 47 år gammel. Og han benyttet dagen til å sende noen viktige ord til følgerne sine på Instagram.

I hele 15 år ledet Harald Rønneberg «Senkveld» sammen med Thomas Numme. De to ble usedvanlig populære og et fast innslag i tusenvis av norske hjem hver fredag. Det hele var slutt i 2018, og siden den gang har ingen av de to vært særlig mye i rampelyset.

Harald Rønneberg og kona Sølvi Haugland (46) jobber nå sammen med å utvikle og designe hytter for salg ved Uvdal Alpinsenter.


Men for de som følger Rønneberg på Instagram, så kommer det titt og stadig morsomme oppdateringer fra den humørfylte 47-åringen.

Bursdagsinnlegget

På tirsdag fylte Rønneberg 47-år og i den anledning publiserte han en video på Instagram hvor han forteller litt om hvordan det er å nærme seg 50.

«Ok, da gir jeg dere fasiten på en splitter ny 47-åring. Jeg må si det kunne vært verre.

Fikk nydelig frokost på senga, temaet var Jurrasic Park. Ludvig var sjefen der.

Så vurderte jeg å knekke en liten chamapne før jobb, men kom på at det ikke er så lurt, tar det i kveld. Men vil jeg si at det er helt suverent, jeg koser meg jeg, folkens,» sier Rønneberg før han kommer med en viktig oppfordring.

«Så vil jeg si til alle – ta vare på hverandre nå. Nå blusser det litt opp igjen. Nå må vi vise litt ekstra hensyn så vi blir kvitt dette rælet. Så går det bra til slutt.

Så må vi aldri glemme å kose oss hver dag», sier Rønneberg i videoen.

Trykk gjerne på deleknappen og spre oppfordringen til Rønneberg videre!

LES OGSÅ: Hva skjedde egentlig med HC Andersen? Se hva han driver med i dag

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter