Hjem Kjendisnytt Harald Rønneberg om det nære vennskapet med prinsessen: – Jeg synes hun får ufortjent mye pes

Harald Rønneberg om det nære vennskapet med prinsessen: – Jeg synes hun får ufortjent mye pes

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Harald Rønneberg og prinsesse Märtha Louise har vært gode venner i 17 år. Han synes prinsessen får ufortjent mye pes.

– Jeg synes jo Märtha får mye ufortjent pes. Hun er en så kul og bra dame. Du kan være enig eller uenig i valgene hennes, men hun står i hvert fall i dem, og det synes jeg er så tøft, sier Harald Rønneberg ifølge TV2.no til God Kveld Norge.

Den populære programlederen og prinsesse Märtha Louise har vært gode venner i 17 år. Det hele startet med en brukket arm.

RELATERT: Harald Rønneberg tilbake på TV – dette skal han gjøre nå

Mange husker nok Senkveld» og TV-profilens konsept «Harald gjør ting han ikke kan». Det var her han traff prinsessen for første gang.

Harald Rønneberg
Harald Rønneberg

– Da hadde vi en idé om at sprangridning er gøy når du ikke kan det. Og Märtha er jo best i Norge. Så sa hun plutselig ja, og det var ikke vanlig på den tiden at kongehuset sa ja til noe sånt, så det var veldig gøy for vårt ferske talkshow, forteller Harald i God Kveld Norge.

RELATERT: Hysterisk tilbakeblikk: Harald Rønneberg blir overrasket med nakenyoga – Forteller pinlig detalj fra innspillingen

Sprangridningen gikk imidlertid ikke helt etter planen.

– Jeg spør Märtha hvordan jeg får hesten til å hoppe. «Du bare følger hesten», svarte hun. Så kom vi mot et ganske stort hinder, og jeg tror hesten vil hoppe, så jeg reiser meg. Men hesten hopper ikke. Så setter jeg meg igjen — og da hopper hesten, forteller Harald.

RELATERT: I dag fyller Thomas Numme 50 – se den herlige gratulasjonen fra Harald Rønneberg

Han ramlet av hesten, og knakk armen.

– Men der fant vi tonen da, og etter det har vi holdt kontakten, sier han og røper at Märtha var i bryllupet til Harald og kona Sølvi, og Harald var også gjest i dåpen til Märthas yngstedatter Emma Tallulah.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com