fredag, desember 13, 2019
Kjendisnytt Harald Rønneberg : "Takk for at du er verdens...

Harald Rønneberg : «Takk for at du er verdens beste»

-

Hva gjør man egentlig etter å ha vært på skjermen i 15 år med et av Norges mest populære programmer? Harald Rønneberg (46) har i hvert fall funnet sin nye lidenskap.

Harald Rønneberg og kona Sølvi Haugland (46) jobber nå sammen med å utvikle og designe hytter for salg ved Uvdal Alpinsenter. Med seg på laget, har de også interiørdesigner Halvor Bakke, kjent fra TV3-programmet «Eventyrlig Oppussing» og arkitekt Simen Forsberg. Det skriver Se og Hør.

Ekteparet Rønneberg har selv hytte i området. Og det var kronprinsparet som introduserte dem for Uvdal. Etter å ha intervjuet de kongelige ved flere anledninger, har Harald Rønneberg og kronprinsparet utviklet et nært vennskap. Haakon og Mette-Marit kjøpte to hyttetomter i området Brostrudlie i 2007, og året etter sto kronprinsfamiliens nye hytte klar.

Gøy å jobbe med kona

Harald forteller at han syns det er veldig gøy å jobbe med kona på et såpass stort prosjekt.

«Vi er et godt team og har det veldig gøy sammen. Det er vel en grunn til at vi fortsatt er gift på 18. året», sier han til Se og Hør, og legger til at hele prosjektet er et resultat av godt teamarbeid, der alle har stått for det de selv er gode på.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Gratulerer med dagen fra vakre Finse🇳🇴#17mai #verdensvakresteland #hardangerjøkulen

Et innlegg delt av Harald J. Rønneberg (@harald_ronneberg)

«Simen er hjernen bak designet, og Sølvi og Halvor har vært helt rå når det kommer til den siste finishen», sier Harald.

«Jeg har ment litt om alt, men er vel mest han som har satt det hele i gang. Og så har jeg lempet mye plank», sier han videre.

Delte rørende bursdagshilsen

I helgen hadde Sølvi Haugland bursdag og Rønneberg delte noen fine bilder av kona han giftet seg med i 2010, samt en rørende melding.

«Gratulerer med dagen min elskede❤️ Takk for at du er verdens beste, kuleste og snilleste mamma og kjæreste..💕», skriver Rønneberg.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Gratulerer med dagen min elskede❤️ Takk for at du er verdens beste, kuleste og snilleste mamma og kjæreste.. 💕 @fruhaugisronnis

Et innlegg delt av Harald J. Rønneberg (@harald_ronneberg)

Lenge leve kjærligheten! Gratulerer med overstått Sølvi!

LES OGSÅ: Harald Rønneberg innlagt på sykehus – benytter anledningen til å hylle norsk helsevesen

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Norge kåret til verdens beste land å bo i – for 15. året på rad

FN har nok en gang kåret Norge til verdens beste land å bo i. På andreplass ligger Sveits, etterfulgt av Irland, Tyskland og Hongkong....

Babyen får høreapparat og hører for første gang – se den rørende videoen

Lille baby Georgina er født døv. Men da hun ble seks uker gammel, fikk hun prøve høreapparat for første gang. Nå går den søte...

Slik minnes verden Marie Fredriksson

Verdensstjernen Marie Fredriksson døde mandag denne uken. Hun ble 61 år gammel. Hele verden sørger over Roxette-sangeren, og flere har skrevet rørende minneord om...