søndag, juni 7, 2020

Harald Rønneberg : «Takk for at du er verdens beste»

Mest lest nå

Hva gjør man egentlig etter å ha vært på skjermen i 15 år med et av Norges mest populære programmer? Harald Rønneberg (46) har i hvert fall funnet sin nye lidenskap.

Harald Rønneberg og kona Sølvi Haugland (46) jobber nå sammen med å utvikle og designe hytter for salg ved Uvdal Alpinsenter. Med seg på laget, har de også interiørdesigner Halvor Bakke, kjent fra TV3-programmet «Eventyrlig Oppussing» og arkitekt Simen Forsberg. Det skriver Se og Hør.

Ekteparet Rønneberg har selv hytte i området. Og det var kronprinsparet som introduserte dem for Uvdal. Etter å ha intervjuet de kongelige ved flere anledninger, har Harald Rønneberg og kronprinsparet utviklet et nært vennskap. Haakon og Mette-Marit kjøpte to hyttetomter i området Brostrudlie i 2007, og året etter sto kronprinsfamiliens nye hytte klar.


Gøy å jobbe med kona

Harald forteller at han syns det er veldig gøy å jobbe med kona på et såpass stort prosjekt.

«Vi er et godt team og har det veldig gøy sammen. Det er vel en grunn til at vi fortsatt er gift på 18. året», sier han til Se og Hør, og legger til at hele prosjektet er et resultat av godt teamarbeid, der alle har stått for det de selv er gode på.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Gratulerer med dagen fra vakre Finse🇳🇴#17mai #verdensvakresteland #hardangerjøkulen

Et innlegg delt av Harald J. Rønneberg (@harald_ronneberg)

«Simen er hjernen bak designet, og Sølvi og Halvor har vært helt rå når det kommer til den siste finishen», sier Harald.

«Jeg har ment litt om alt, men er vel mest han som har satt det hele i gang. Og så har jeg lempet mye plank», sier han videre.

Delte rørende bursdagshilsen

I helgen hadde Sølvi Haugland bursdag og Rønneberg delte noen fine bilder av kona han giftet seg med i 2010, samt en rørende melding.

«Gratulerer med dagen min elskede❤️ Takk for at du er verdens beste, kuleste og snilleste mamma og kjæreste..💕», skriver Rønneberg.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Gratulerer med dagen min elskede❤️ Takk for at du er verdens beste, kuleste og snilleste mamma og kjæreste.. 💕 @fruhaugisronnis

Et innlegg delt av Harald J. Rønneberg (@harald_ronneberg)

Lenge leve kjærligheten! Gratulerer med overstått Sølvi!

LES OGSÅ: Harald Rønneberg innlagt på sykehus – benytter anledningen til å hylle norsk helsevesen

129,807FansLik
1,372FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter