Hjem Kjendisnytt Harald Rønneberg tilbake på TV – dette skal han gjøre nå

Harald Rønneberg tilbake på TV – dette skal han gjøre nå

Til våren kommer Harald Rønneberg (47) tilbake på TV-skjermen. Nå avslører han den godt bevarte hemmeligheten.

TV 2 kom med en pressemelding mandag morgen hvor de avslører at Rønneberg, som er kjent fra «Senkveld», skal ha sitt eget program fra våren av.

«Helt Harald» skal være et program som skal få seerne til å le og kose seg og samtidig bli inspirert til å prøve noe nytt og spennende, sier Harald Rønneberg i pressemeldingen.

I programmet skal Harald møte en rekke kjendiser som han tar med seg på forskjellige utfordringer som han selv har drømt om å prøve.

– Jeg har jo strengt tatt sittet i et talkshowstudio i 15 år uten å snakke med folk i mer enn ett minutt av gangen, men nå får jeg bli med gjestene til steder de selv har en tilknytning til. Vi har både hatt gode, nære samtaler og gjort deilig galskap sammen – en gullkombinasjon for å komme tett på hverandre. Det var utrolig spennende å bli enda bedre kjent med et knippe så inspirerende mennesker, sier han.

Delte innlegg på Instagram

Mandag morgen delte også Rønneberg et innlegg på Instagram hvor han har publisert bilder av flere av kjendisene som skal delta i programmet. (Du kan trykke på pilene på bildet nedenfor for å bla i bildene).

LES OGSÅ: Harald Rønneberg fyller år – deler viktig beskjed på bursdagen

Sammen med bildene skriver Harald:

«Yes! ENDELIG kan jeg fortelle at mandag 1. februar er det premiere på min første tv-serie etter Senkveld. Den heter «Helt Harald» og drømmen har vært å lage et program der dere både ler og koser dere og også blir litt inspirert på veien.. Derfor spurte jeg disse nydelige og imponerende menneskene som inspirerer MEG, om å bli med på både gode nære samtaler og en litt frisk utfordring i min ånd✌️Og heldigvis sa de ja. Til og med etter jeg fortalte dem at mitt og seriens motto er #deterbegrensahvordrittdetkangå😃«

Jeg håper dere synes dette høres gøy ut og gleder meg til å vise dere alt sammen utover vinteren og våren.»

LES OGSÅ: Hysterisk tilbakeblikk: Harald Rønneberg blir overrasket med nakenyoga – Forteller pinlig detalj fra innspillingen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com