onsdag, mars 3, 2021

– Harry har blitt en skygge av prinsen jeg en gang kjente

Mest lest nå

Kongebiografen Angela Levin er ikke nådig i sin omtale av hertugparet, et år etter at de trakk seg tilbake fra kongelige plikter.

– Mens hertuginnen «blomstrer» nå som hun er tilbake i solfylte California, har Harry «blitt en skygge av prinsen hun en gang kjente», påstår journalisten Angela Levin ifølge Se & Hør i en kommentar i den britiske avisen Telegraph.

Les også: Prins Harrys nære venn: Han er sønderknust


prins harry

Hun kjenner godt til prinsen, etter at hun fulgte han tett i en lang periode da hun skrev boken «Harry: A Biography of a Prince».

– Han ville helt klart ikke vært den første mannen til å bli besatt av en vakker kvinne med en annen væremåte enn seg selv, for så å mildt sagt adoptere det til sin egen, skriver Levin, og legger til at Harry ser ut til å aksepterer å bli satt i skyggen av hertuginnen.

Levin trekker frem Harrys aksent som en av tingene han har forandret, og mener han har endret måten han snakker på for å passe inn i den californiske livsstilen.

Les også: Harry og Meghan kommer for å feire med hele kongefamilien

Hun er heller ikke nådig når paret gjentatte ganger sier «Love Wins» i den mye omtalte podcasten.

– Jeg tror ingen av de eldre medlemmene av kongehuset har følt så mye på den kjærligheten de siste 12 månedene, skriver hun ifølge Se & Hør.

Les også: Kilder: Harry og Meghan angrer ikke på «Megxit» – dette var det Harry drømte om i årevis

Kritikken kommer kort tid etter at det ble hevdet at hertugparet ønsker å bli værende i USA. Den britiske tabloidavisen The Sun skriver ifølge Se & Hør at paret ønsker å forlenge avtalen med kongehuset, slik at de kan fortsette å livet i USA som i dag.

Ifølge The Sun skal hertugparet i møte med medlemmer av den britiske kongefamilien på Zoom i januar for å diskutere veien videre.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter