Hjem Kjendisnytt Harry hevder prins William slo ham i bakken

Harry hevder prins William slo ham i bakken

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Prins Harrys biografi slippes 10. januar. Flere medier skal ha fått tak i en kopi, og omtaler nå innholdet.

I boka, som har tittelen «Spare» (Reserven), hevder prins Harry at broren, prins William, skal ha slått han i bakken. Han gir også broren skylden for den mye omtalte fadesen da han dukket opp i en naziuniform på en kostymefest.

Gjennom oppveksten var prinsene William og Harry som erteris. Men da Harry giftet seg med Meghan Markle, gled de to brødrene mer og mer fra hverandre. Ifølge Harrys selvbiografi skal broren, som nå er prins av Wales, ha gått til fysisk angrep på han i denne perioden etter at han først tok initiativ til å skape mer forsoning.

Kalte Meghan «vanskelig», «uhøflig» og «ufølsom».

I boka, som avisa Guardian skal ha fått tak i en kopi av, beskriver Harry konfrontasjonen hjemme hos ham i London i 2019. Han forteller at William kalte Meghan «vanskelig», «uhøflig» og «ufølsom».

Harry skriver at konfrontasjonen eskalerte helt til William tok han i kragen og slo han i gulvet. I selvbiografien forteller han videre at han fikk synlige skader på ryggen etter å ha landet på en hundeskål som knuste.

Da William klaget på Meghan skal Harry ha sagt til William at han bare gjentok medienes narrativ, og sagt til broren at han forventet bedre. Harry mener at William ikke oppførte seg rasjonelt, og de to brødrene begynte å rope til hverandre.

Harry anklaget deretter broren for å oppføre seg som en arving, som var ute av stand til å forstå hvorfor hans yngre bror ikke var fornøyd med å være «reserven».

De to skal ha fornærmet hverandre, før William hevdet at han prøvde å hjelpe.

Ba William gå

I boken skriver Harry at han svarte «Er du seriøs? Hjelpe meg? Beklager – er det det du kaller dette? Hjelpe meg?».

Det var denne kommentaren som skal ha gjort William rasende.

I selvbiografien sin skriver Harry at han ga broren et glass vann og sa: «Willy, jeg kan ikke snakke med deg når du er slik.»

«Han satte ned vannet, kalte meg navn, og kom mot meg. Det hele skjedde så fort. Så veldig fort. Han tok meg i kragen, rev av meg halskjedet mitt, og slo meg i gulvet. Jeg landet på hundeskålen, som sprakk under ryggen min. Bitene skar seg inn i meg. Jeg lå der et øyeblikk, fortumlet, så reiste jeg meg og ba ham komme seg ut.», skriver Harry videre om episoden.

Returnerte med unnskyldning

Boken hevder videre at William skal ha oppfordret ham til å slå tilbake, slik de gjorde som barn.

Harry sier at han nektet å gjøre det. William dro, men kom siden tilbake, og ba angrende om unnskyldning.

Da han dro etter å ha sagt unnskyld skal han ha sagt at Harry ikke behøvde å fortelle Meghan om dette.

Harry sier at han ikke fortalte det umiddelbart til kona – men ringte terapeuten sin.

Da Meghan senere la merke til skraper og blåmerker på ryggen, fortalte han kona om angrepet. Harry skriver at hun ikke var så overrasket, og var ikke så sint, men veldig trist.

Nazi-kostymet som skapte rabalder

I 2005 ble det skandale da prins Harry møtte opp på en kostymefest iført en nazi-uniform. I senere intervjuer har Harry omtalt dette som noe av det dummeste han har gjort i hele sitt liv.

Harry var 20 år gammel da han dukket opp på kostymefesten denne kvelden – og på forsiden av alle avisene i hele landet dagen etter.

Nå hevder han ifølge Daily Mail i biografien sin at han ringte broren for å sjekke hva han syntes om kostymet før han gikk på festen.

Prins William og kona Kate skal begge ha syntes det var et morsomt kostyme.

Utleverer ikke Dronningen

The Guardian skriver at Harrys vonde følelser over å være nummer to er den røde tråden i boka hans – gjennom barndommen, skolegangen, karrieren som kongelig, i den britiske hæren, og i forholdet til foreldrene og broren.

Harry skriver også at hans far, nå kong Charles, angivelig skal ha sagt til sin første kone, prinsesse Diana om Harrys fødsel at «Fantastisk! Nå har du gitt meg en arving og en reserve – jobben min er gjort.»

Når Harry beskriver minner og kjærligheten til Diana eller bestemoren, dronning Elizabeth II, er han sparsommelig med å dele private scener og samtaler.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com