in

Harry og Meghan donerte 5000 dollar til en Go Fund Me-kampanje

Prins Harry og Meghan har gitt en donasjon på 5000 dollar, tilsvarende 50.000 kroner, til en GoFundMe-innsamling. Gaven er gitt i navnet til barna deres, Archie og Lilibet.

Fondet ble opprettet på vegne av Zajfen-familien fra Los Angeles, som på tragisk vis mistet sin ni år gamle sønn George.

Den tidligere modellen Kelly McKee Zajfen la ut en Instagram-post fredag, der hun delte den triste nyheten om at sønnen hennes hadde gått bort.


«Min søte gutt. Min verden er knust i en million biter. Jeg klarer nesten ikke puste. Gå. Fungere. Sitte. Stå. Du var lyset i livet mitt. Smilet ditt gjorde rommet så lyst og hjertet ditt var det mest perfekte og søteste.

Du forlot denne jorden og etterlot deg så mange mennesker som elsket deg. Jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å fortsette. Hvordan jeg kan fungere. Hvordan jeg kan være lyset og noen gang oppleve glede igjen, men jeg skal prøve. Prøv hardt for din vakre tvillingsøsters skyld», skriver Kelly McKee Zajfen i oppdateringen.

Den tidligere modellen er medgründer av Alliance of Moms, et fellesskap av filantroper i Los Angeles som støtter gravide og tenåringsforeldre som i fosterhjemssystem. De driver også et miljøvennlig klesmerke for barn.

Det er ikke klart hvordan hun er knyttet til Meghan og Harry, men den britiske avisen Daily Mail skriver at hertuginnens eksmann Trevor Engelson og hans kone Tracey Kurland også ga en donasjon på 1000 dollar til den sørgende familien, noe Daily Mail mener kan bety de er gamle venner.

Hittil har kanpanjen som skal støtte Kelly, Julian og avdøde Georges tvillingsøster Lily brakt inn over 47.000 dollar. Det tilsvarer rundt 470.000 kroner.

Skjermbilde: GoFundMe
Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Helene Spilling og Birgit Skarstein

Birgit Skarstein begynte å gråte da Helene Spilling skulle dra

meghan harry

Meghan anklaget Victoria Beckham for å lekke historier til pressen