søndag, januar 24, 2021

Harry og Meghan kommer for å feire med hele kongefamilien

Mest lest nå

Harry og Meghan er ventet til dronning Elizabeths 95-årsdag i juni. Dette blir den første store feiringen i Storbritannia etter at pandemien brøt ut i mars i fjor.

Dagbladet skriver at den britiske kongefamilien ifølge The Sunday Times planlegger comeback etter pandemien i juni, i forbindelse med markeringen av dronning Elizabeths 95-årsdag.

Gjennom 2020 har dronningen og prins Philip for det meste holdt seg i isolasjon på Windsor slott. Dronningen var blant de som var prioritert da vaksinene ble tilgjengelige i Storbritannia, og lørdag ble hun vaksinert. Ifølge Mail on Sunday var det ikke fordi hun fikk noen særbehandling, men på grunn av hennes høye alder.


Rundt 1,5 millioner briter har fått minst en dose av koronavaksinen. I takt med at flere og flere blir vaksinert øynes det et håp om at perioden med det strenge smittevernet vil gå mot slutten.

harry og meghan
harry og meghan

Nå skriver Dagbladet at dronningen ifølge The Sunday Times planlegger å reise tilbake til Buckingham Palace for å delta på den tradisjonsrike feiringen «Trooping The Colour», som markerer monarkens fødselsdag. Dronning Elizabeth fyller 95 år i april, men dagen feires med folket i juni.

Det er også ventet at prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) vil reise til Storbritannia for å ta del i markeringen.

I så fall blir det  hertugparets første offisielle, kongelige opptreden siden mars 2020. Det vil også bli den første markeringen der hele kongefamilien er samlet siden Meghan og Harry trakk seg tilbake.

«Trooping The Colour» ble avlyst i 2020, ettersom folk kommer i hopetall til Buckingham Palace for å de kongefamilien.

LES MER:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter