in

Harry rekker ut en forsonende hånd til prins Charles

prins harry

Prins Harry har rukket ut en hånd til faren for å ha «vennlige videosamtaler» i forkant av dronningens jubileum.

Dette skriver Daily Mail, som viser til en ikke navngitt kilde.

Prisn Harry av Sussex bor for tiden i et herskapshus verd 14 millioner dollar i Montecito i California sammen med sin kone Meghan Markle og deres to barn.


Det er forventet at prins Harry, og muligens resten av familien, kommer til Storbritannia i anledning hertugen av Edinburghs minnegudstjeneste i mars eller april og til dronningens platina-jubileum senere på sommeren.

Les også: Fyrst Albert til BBC: Håper prins Harry har dømmekraft og visdom til å gjøre de riktige valgene

Imidlertid har en nylig krangel rundt sikkerhetstiltak skapt tvil om de vil dukke opp til disse to anledningene: Da dronningen trakk tilbake Harrys privilegier innebar dette blant annet at han mistet retten til livvakter fra Scotland Yard. Han vil få livvakter, men trolig fra den ordinære politistyrken.

Men Harry sies å nå ha rukket ut en hånd til faren, prins Charles, for «vennlige samtaler». Han skal ha et håp om å besøke Storbritannia senere i år.

Les også: Så mye får Oprah betalt for intervjuet med Meghan Markle og prins Harry

– Det har vært en klar opptining i forholdet mellom Harry og Charles. De har mye bedre forhold og har hatt vennlige chatter og videosamtaler. Det er en følelse av at han kommer tilbake i flokken og ønsker å være nærmere familien, har en kilde sagt til the Sun.

Kongefamilien skal ha forventninger om at Harry kommer til dronningens platinum-jubileum i juni. Muligens uten kona og de to barna Archie og Lilibet.

Les også: Prins Charles sluttet å ta telefonen når Harry ringte

Daily Mail skriver at en kilde tidligere har uttalt til Mirror at «Prinsen av Wales har vært trist over at han ikke har hatt muligheten til å tilbringe tid med barnebarna sine, noe han virkelig savner. Han er en fantastisk bestefar og elsker bestefarsrollen, og det er absolutt riktig å si at han føler at det mangler noe i livet hans ved at han ikke får muligheten til å bli kjent med Harrys barn.»

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

TV-kokk og artist sjekker inn på kjendisgården

Barberer seg for første gang på 20 år – sjekk forvandlingen