søndag, juli 5, 2020

En hårvask hos frisøren gikk fryktelig galt – Nå vil han advare andre

Mest lest nå

Syklet over 3000 km for å høre datterens hjerteslag en siste gang

"Hun reddet meg og jeg kan ikke betale henne tilbake. Jeg skulle ønske jeg kunne, men jeg kan ikke." Dette er ordene til Loumonth Jack. Han...

Dave Tyler, en 45 år gammel mann, skulle bare til frisøren og klippe seg. Men livet til Dave ble fullstendig endret etter dette besøket, og nå vil han advare andre.

Det var en helt vanlig dag og Dave var hos frisøren. Da han var ferdig skulle han i et møte, men på veien kollapset han. Høyre side av kroppen hans var helt lammet. Han ble hentet i full fart av ambulanse, og på sykehuset kunne de konstatere at han hadde hatt et slag.

Årsaken til slaget er noe de fleste ikke kunne forestilt seg.


Foto: Pixabay

Dave hadde vasket håret hos frisøren. Han hadde lagt hodet godt bakover i vasken, og dette utløste en blodpropp som siden ble et slag.

Det gikk heldigvis bra med Dave, men han er blitt hemmet etter ulykken, han kan ikke kjøre bil og har vanskelig for å holde balansen på grunn av slaget. Det er åtte år siden det skjedde, men han lider fortsatt av komplikasjoner og flere medisinske forhold.

Saken spredte seg raskt i media og etter en rettsak fikk Dave 900 000 kroner i erstatning av frisørsalongen.

Mirror skriver at Dave ikke den eneste som har opplevd dette. En annen kvinne fra England opplevde det samme og skaden fikk deretter navnet  ”Beauty Salon Stroke Syndrome”.

Dave sier til Mirror at dette kan unngås hvis man bruker myke håndklær i nakken. «De ansatte må vite om dette syndromet og ha myke håndklær eller lignende tilgjengelig.»

Foto: The Doctors- YouTube

Leger anbefaler ikke å ha ryggen og nakken bakover over 15 grader, skriver Express.

Her kan du se et nyhetsinnslag om Dave`s ulykke.

Hair Wash Warning

£90,000 Compensation Won Sv; Suffered Stroke“-Stroke After Having Ha DavetylerSuffered Stroke After Salon Hair WashDave TylerDoctors Believe Dave Tyler Developed A Blood Clot When His Head Was Bent Backwards Over A BasinTyler Is Calling For People To Be Offered The Option OfHaving Heads Bent Forwards When Having Hair Washed

Publisert av Shen Tirsdag 13. desember 2016

Noe å tenke på neste gang du er hos frisøren.  Del gjerne informasjonen videre!

130,105FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter