søndag, april 18, 2021

Håvard Tvedten: – En ære å stå i en finale sammen med Aksel

Mest lest nå

Etter intens kniving i en tung finaleomgang sto Aksel Lund Svindal igjen som seierherren og hevet pokalen i Mesternes mester 2021.

– Jeg følte meg som en vinner før vi startet i dag, så å tape for Aksel er ikke noe nederlag egentlig. Aksel er fantastisk. Han er sterk og har vært god og jevn gjennom hele serien, sier tidligere håndballspiller Håvard Tvedten til NRK etter å ha røket ut av Mesternes Mester i superfinalen.

Lenge så det ut som om klatrer Magnus Midtbø skulle klare å kapre en plass i superfinalen.

– Jeg hadde forsprang hele veien. Gjorde så godt jeg kunne, men kastingen var dessverre latterlig dårlig, sier Midtbø om egen innsats.

Dermed måtte ha være med i superfinalen som tilskuer.

Her knivet eks-alpinist Aksel Lund Svindal og Håvard Tvedten gjennom en hinderløype. Det var full dramatikk helt frem til mål. Men Svindal ble tilslutt den sterkeste av de to.

– Jeg tror både jeg og Håvard bare var jævlig letta til å begynne med, for vi var så sinnssykt slitne. Så det var mest lettelse for oss begge. Vi var så slitne at hele finalen til slutt gikk i sakte film, sier «Mesternes mester»-vinneren til Nettavisen.

Håvard Tvedten, som endte på andreplass, forteller at finalen ble litt «blurry», for han var så sliten.

– Det var den 30. øvelsen i løpet av en intensiv opptaksperiode, så jeg var sliten både mentalt og fysisk. Men det var gøy å gjennomføre en så beinhard finale, sier han og legger til:

– Jeg er kjempestolt over å bli nummer to etter Aksel, som er en utrolig verdig og fortjent vinner. Det var en ære å stå i en finale sammen med en fyr jeg har enorm respekt for. Det var 45 minutter med blodslit, så der og da var jeg bare fornøyd og glad for at jeg klarte å gi Aksel en god kamp, sier Tvedten.

Takk til alle

På Instagram har Tvedten også publisert en takkepost hvor han takker alle som bidro til årets Mesternes mester.

Takk for en utrolig fin reise og takk til alle som har heiet og støttet meg gjennom MM! 🙏Gratulerer til alle de andre 9 deltakerne for å ha laget vanvittig god underholdning hver fredag! Takk for alle konkurransene, samarbeidene og ikke minst samtalene!
Takk og grattis til alle de fine og flinke folka i @rubicontv , @nrk og alle andre som var en del av produksjonen for sykt bra håndtverk, innertier på underholdningsverdi og for å ha tatt så godt vare på oss i 3 uker!
Stor grattis til @asvindal som fortjent stakk av med seieren!
Du var rå!!!,» skriver han.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter