lørdag, juni 12, 2021

Helene Bøksle (40): – For hvert tiår føler jeg at jeg faller mer og mer på plass

Mest lest nå

1. april fylte den folkekjære artisten Helene Bøksle 40. Dagen skulle egentlig blitt feiret i Italia, men pandemien gjør at festen ble nedskalert til en koselig stund foran bålpannen i hagen.

– Jeg er en skikkelig bursdagsjente. Det er en ekstra god mulighet til å ta på seg en sommerkjole. Så da løper jeg rundt i den og blir 10 år igjen – uansett alder, forteller hun til Her & Nå.


Den store dagen ble feiret sammen med ektemannen Espen Tjersland (45), sønnen Emil-Anker (7), datteren Nanna Margrethe (2), og bonusbarna Hanna (12) og Ella (13).

– Det er en veldig deilig følelse å fylle 40 år. For hvert tiår føler jeg at jeg faller mer og mer på plass. Jeg har aldri følt meg bedre enn nå. Jeg tror det handler om at jeg har fått ryddet i «loft» og «kjeller». Jeg står veldig trygt i hvem jeg er, hvem jeg ønsker å være og hvem jeg har lyst til å være sammen med, sier hun.

Denne våren er hun plateaktuell med «Vegvisir». Musikken er inspirert av pandemiåret. Som mange andre artister mistet Helene Bøksle alle jobbene over natta da Norge stengte i fjor vinter.

– Jeg bestemte meg veldig aktivt for å løfte blikket og definere en annen horisont enn den jeg hadde foran meg. Jeg tenkte: «Der borte er lyset, ikke her». Jeg kjente at jeg ikke kunne gå inn i frykt og depresjon, men at jeg måtte snu det til at jeg nå fikk den tiden som jeg har lengtet etter, forteller hun i intervjuet.

Plutselig hadde hun god tid til å skape, og hun sier dette har vært året der hun har tatt tilbake musikken sin.

– Jeg står så tydelig på hva jeg ønsker å formidle, hva jeg ønsker å synge, hva slags sanger – og hva jeg ønsker å bruke stemmen min til. Jeg har definert at det jeg ønsker å formidle er lys, sier hun.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter