Hjem Kjendisnytt Helene Olafsen og Jørgen Nilsen har blitt foreldre – avslører navnet

Helene Olafsen og Jørgen Nilsen har blitt foreldre – avslører navnet

«Skal vi danse»-paret Helene Olafsen og Jørgen Nilsen fikk en liten gutt mandag formiddag. Nå avslører de også hva den lille gutten skal hete.

Det var den stolte pappaen som først dele nyheten på Instagram. Han la ut et bilde av mor og barn med følgende tekst til:

«Velkommen til verden, lille Louie. 15.03.2020. Heldige deg, som har fått verdens tøffeste mamma. Jeg er så stolt av dere begge to.»

Helene har også lagt ut et bilde av forloveden med lille Louie.

«Han er helt perfekt, i en uperfekt tid. Tusen takk for all hjelp og støtte ved Ullevål sykehus», skriver hun.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jørgen Nilsen (@jrgnnilsen)

Avslørte graviditeten på Senkveld

Helene avslørte graviditeten under innspilling av Senkveld. I september i fjor fortalte hun det til medprogramleder Stian Blipp fra Senkveld-sofaen.

– Det er en ting jeg gleder meg eksepsjonelt til. Noe jeg ikke sagt til deg, som jeg tror du kommer til å bli glad for. Jeg er gravid, fortalte hun til Stian under innspillingen. Han ble både glad og overrasket, og avslørte samtidig at han nok hadde hatt litt mistanke.

Helene har ledet det populære programmet gjennom hele graviditeten. Til og med på termindatoen var hun i studio.

– Jeg hadde lyst til å være her med deg og dere seere, sa hun til Stian.

– Det er mitt valg å stå her i dag, også virker det ikke som om det kommer til å skje noe på en stund, sa hun under innspillingen.

Kjøpte drømmehuset

Helene og Jørgen traff hverandre da de begge deltok i «Skal vi danse» i 2017. Jørgen var danselærer og Helene var deltaker. De vant hele konkurransen.

Siden har de hengt sammen, og i fjor kjøpte de drømmehuset på Nordstrand i Oslo. Det holder de for tiden på og pusser opp. Paret forlovet seg i november i fjor.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com