torsdag, april 9, 2020

Helene Olafsen delte gledelig bilde på 30-årsdagen

Mest lest nå

Didrik Solli-Tangen har blitt pappa

Didrik Solli-Tangen og samboer Angelica Omre har blitt foreldre for andre gang. Denne gang til en liten jente. Den lykkelige faren takker samboeren for...
Artikkelen fortsetter etter annonsen

I september 2019 slapp den populære programlederen nyheten om at hun og kjæresten venter barn. 

Det var under en sending av «Senkveld» at Helene Olafsen delte de gode nyhetene.

«Det er en ting jeg gleder meg eksepsjonelt til. Noe jeg ikke sagt til deg, som jeg tror du kommer til å bli glad for. Jeg er gravid», sa Helene til sin medprogramleder Stian Blipp.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Vi to skal bli tre 👶🏼❤️

Et innlegg delt av Helene Olafsen (@heleneolafsen)

For fem uker siden delte Olafsen en ny oppdatering om graviditeten på Instagram. Hun skrev da at det blir en gutt, og at termin var 8 uker unna.

«8 uker igjen, og som fattern sier: det blir gull.»

Stråler på nytt bilde

Det betyr at det nå er knappe tre uker til Helene Olafsen har termin. På fredag fylte programlederen 30 år og i den anledning delte hun et nytt bilde og oppdatering på sosiale medier.

«30 ass. Sånn ser det altså ut. Festen holdes i magen x antall dager til ende, men det skal tas igjen utenfor seinere🏄🏻‍♀️😄 Uendelig takknemlig for de fine menneskene rundt meg, helsa og utømmelige utfordringer. Gleder meg til dette tiåret! .. og ikke minst til å få #grampsunit-sticker på brettet neste sesong☕️🏂 💨», skrev hun på bursdagen sin.

Svært mange kommenterer innlegget og skriver hvor godt Helene ser ut. Vi kan ikke annet enn å si oss enig – hun stråler virkelig! 

Vi ønsker masse lykke til med innspurten av graviditeten! 

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter