in

Helene Olafsen har fått ny jobb – Dette skal hun gjøre nå

Helene Olafsen
Foto: Helene Olafsen / Instagram

Helene Olafsen (31) og Stian Blipp (31) hadde nylig siste senkveld-sending. Mens Blipp tidligere har røpet planer om scene-show, har det hittil vært uklart hva Olafsen skal i gang med.

Da det ble kjent at Stian Blipp skulle gi seg som programleder, var det lenge ukjent hva som ville skje videre med programmet som hadde premiere på TV 2 i 2001. Men i april kom nyheten om at TV 2 legger ned det populære underholdningsprogrammet.  


–Dette var jo en ting jeg var redd skulle skje. At dette var et scenario etter at jeg sluttet er jo en av de tingene jeg syntes var vanskeligst og vondest med å ta den avgjørelsen, sa Blipp da avgjørelsen ble kjent.

RELATERT: Helene Olafsen har vært mamma i to uker: – Bakvendtland

I et intervju med Fri Flyt forteller hun at hun nå blir Skistars ansikt utad. SkiStar eier og driver vintersportsanlegg i Norge og Sverige. 

– Det er egentlig veldig god deal for meg. Jeg får testet ut opplegget, alle aktivitetene og alt de kan by på. Min oppgave er å prøve å inspirere andre til å synes det er gøy. Det er en takknemlig ambassadørrolle. Jeg kan gjøre alt jeg synes er gøy, og ha med familie. Da får jeg vært aktiv på ferie, og formidle det til mine følgere. Det er jo dette jeg liker, og har drevet med hele livet, sier Olafsen ifølge Se & Hør til Fri Flyt.

Kontrakten hennes med TV 2 vil imidlertid fortsette, så vi kommer til å få se mer til Olafsen på TV fremover.

RELATERT: Helene Olafsen forteller om den dype depresjonen: – Jeg fant måter å skade meg selv på

– Men jeg har fått litt luksus til å få tid til å tenke på og utvikle. Dette er jo første torsdag etter «Senkveld», så det blir litt ferie og litt mammaperm. Så jeg koser meg i fjellet. Men det mye jeg har lyst til å gjøre, forteller hun.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Erlend Gunstveit

Erlend Gunstveit vant The Voice – 10 herlige bilder som viser reisen til topps

utro herremann

Konen skrev et siste brev til sin utro ektemann