søndag, mai 31, 2020

Helene Olafsen har vært mamma i to uker: – Bakvendtland

Mest lest nå

Det er bare to uker siden Senkveld-programlederen ble mamma til lille Louie. Å få barn når hele verden står midt i en kjempestor krise, kan ha sine utfordringer.

Både Helene Olafsen og den stolte pappaen Jørgen Nilsen la ut bilder av den nyfødte på Instagram da Louie kom til verden.

«Guttene mine. Lille Louie kom til slutt – 15.03.2020. Han er helt perfekt i en uperfekt tid. Tusen takk for all hjelp og støtte ved Ullevål sykehus, og takk for alle meldinger som allerede har kommet inn til vår lille familie«, skrev Helene.


Nå delte hun nylig en ny oppdatering om mammalivet:

«De to siste ukene har vært de fineste i livet, selv om verden er bakvendtland. Jeg kunne selvfølgelig ønske at Louie lærte lukten av farmor å kjenne før lukten av antibac, men vi er tross alt heldige som har hverandre. Håper det går bra med dere, og håper vi snart kommer ut på den andre siden litt bedre enn vi var før. Og takk igjen for overveldende mange hyggelige meldinger og fine ord.»

Får ikke mye besøk

Det har vært en spesiell tid for det nybakte foreldreparet. Helene forteller at det ikke er mange som har fått hilse på den lille gutten ennå.

– Vi prøver å ikke ha besøk, det er kun foreldrene våre som har fått hilse på Louie, men på avstand, sier Helene til TV 2.

– Det er trist, så vi er mye på FaceTime. Likevel er vi nok noen av de som er minst berørt, vi hadde vært mye hjemme uansett, men det er trist å ikke hilse på for eksempel besteforeldre, sier hun videre.

En ny hverdag

Til God kveld Norge, forteller Helene at hverdagen har blitt helt annerledes etter at lille Louie gjorde sin ankomst.

– Hverdagen har naturlig nok endret seg veldig mye. Vi har plutselig blitt tre stykker, hvor alle timer i døgnet går til minstemann, selv når han sover, sier hun.

129,763FansLik
1,359FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter