torsdag, februar 27, 2020
Kjendisnytt Helene Olafsen og dansekjæresten Jørgen Nilsen venter barn

Helene Olafsen og dansekjæresten Jørgen Nilsen venter barn

-

Det var under innspilingen av «Senkveld» på torsdag at programleder Helene Olafsen (29) avslørte at hun var gravid.

«Det er en ting jeg gleder meg eksepsjonelt til. Noe jeg ikke sagt til deg, som jeg tror du kommer til å bli glad for. Jeg er gravid», sa Helene til sin medprogramleder Stian Blipp.

Stain Blipp visste ingen ting, og både han og publikum ble veldig overrasket over nyheten.

«Nå kan barna våre bli lekekamerater!», svarte Stian Blipp på den store nyheten.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jørgen Nilsen (@jrgnnilsen)

Har gått slag i slag

Ifølge Dagbladet er Helene litt over tre måneder på vei. Det betyr at den lille mest sannsynlig vil gjøre sin ankomst på nyåret.

«Både jeg og Jørgen gleder oss stort til å møte den lille. Vi er, i likhet med vår nærmeste familie og venner, veldig spente», sier Helene til Dagbladet.

Det har gått slag i slag for Helene og kjæresten Jørgen. De møttes i programmet «Skal vi danse» i 2017, der Jørgen var Helenes dansepartner. I fjor bekreftet de at de var et par. I juni i år, kjøpte de sitt første hus sammen, og nå skal de altså ha barn sammen.

Helene og Jørgen gikk helt til topps i «Skal vi danse» for to år siden. Under innspillingen, fikk paret varme følelser for hverandre. Både Helene og Jørgen hadde akkurat blitt single da de møttes.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Helene Olafsen (@heleneolafsen)

Visste ikke at hun var forelsket

I podkasten «Bra damer» med Guri Solberg, fortalte Helene tidligere i sommer at det tok litt tid før hun skjønte at hun var forelsket i Jørgen.

«Det tok litt tid før jeg skjønte at det var noe mer. Jeg husker jeg sa til han som var kjæresten min på det tidspunktet, at jeg hadde fått en halvfeit bergenser å danse med og at dette aldri går bra», sier Helene.

«Jeg trodde ikke at jeg var forelsket. Jeg skjønte ikke det. Det tok en stund. Men jeg sa tidlig at jeg har funnet min sjelevenn», sier hun videre.

Vi gratulerer Helene og Jørgen så mye med graviditeten!

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Smittevernekspert advarer i forbindelse med koronaviruset: ikke dra på reise nå

Koronaviruset har spredd seg over hele verden.  Nå advarer smittevernekspert Johan Giesecke mot at man ikke bør dra utenlands akkurat nå. Til Svenska Dagbladet sier...

Når barn klipper seg selv – se de hysterisk morsomme bildene i denne serien

Vi har vel alle hørt uttrykket om å ta skjeen i egen hånd? Vel, her kommer et lite knippe barn som gjorde nesten nettopp...

Plages du av fiselukt? Nå kan du kjøpe undertøy og puter som skjuler det for deg

Ja, du leste faktisk helt riktig. Et engelsk firma har nå oppfunnet puter og undertøy som fjerner lukten av fis - enten den er...