Hjem Kjendisnytt Helene Olafsens nye bilder med ektemannen: – Minst 5 år til neste gang!

Helene Olafsens nye bilder med ektemannen: – Minst 5 år til neste gang!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Helene deler bilder fra en helt ny opplevelse.

Helene og Jørgen traff hverandre da de begge deltok i «Skal vi danse» i 2017. Jørgen var danselærer og Helene var deltaker. De vant hele konkurransen.

Siden har de vært et par, og i 2019 kjøpte de drømmehuset på Nordstrand i Oslo.

I mars 2020 ble de foreldre til sønnen Louie, og i mars 2022 kom Lilli til verden.

Da Louie var ventet var Helene Olafsen programleder i Senkveld sammen med Stian Blipp. Og graviditeten ble avslørt i det populære underholdningsprogrammet.

– Det er en ting jeg gleder meg eksepsjonelt til. Noe jeg ikke sagt til deg, som jeg tror du kommer til å bli glad for. Jeg er gravid, fortalte hun til Stian under innspillingen. Han ble både glad og overrasket, og avslørte samtidig at han nok hadde hatt litt mistanke.

Helene ledet det populære programmet gjennom hele graviditeten og var til og med i studio på termindatoen.

På helikoptertur

Titt og stadig deler Helene små glimt fra hverdagen til småbarnsfamilien på Instagram. Og nylig delte hun noen spektakulære bilder fra da hun var med Stian på helikoptertur.

«Det tok fem år før jeg var i nærheten av å tørre å sitte på, og det blir minst fem år til neste gang😄🚁,» skriver hun.

Samtidig legger hun ikke skjul på at det var kjekt å være med mannen på flytur.

«Men litt stas å se mannen følge drømmen da. Hehe. Takk for skyss til fjells og påfyll av takknemlighet i livet (for det var jækla mye skumlere enn jeg var innstilt på)»

Her har hun delt et bilde av Stian som gjør helikopteret klart til takeoff.

Skal lede gullruten

Når Gullruten går av stabelen, er Helene Olafsen klar for å lede showet under tv-bransjens store festaften.

Når Gullruten-prisene for det siste årets beste tv-programmer skal deles ut i Grieghallen lørdag 4. mai, er det med Helene Olafsen som programleder.

­– En av våre største stjerner på den aller største scenen i mai. Vi gleder oss stort til å se Helene som programleder for Gullruten, sier TV 2s programredaktør, Trygve Rønningen, i en pressemelding fra TV 2.

– Det er en stor tillitserklæring å ha fått oppdraget med å lede Gullruten. Jeg gleder meg veldig, sier Olafsen.

Samtidig innrømmer hun at det er noen sommerfugler i magen også.

– Hva er du mest spent på?

– Det er mye historie i Gullruten, og så er det jo dette med at absolutt hele bransjen følger med – i tillegg til at det er en bred tv-sending. Så det er mange forskjellige forventninger der ute, sier hun – og fortsetter:

– Men det er bare å «gønne på». Nå har vi rundt en måned igjen å jobbe med dette på, og det er en kjempefin gjeng i sving som skal lage show sammen. Så dette skal gå bra, sier Olafsen – som blant annet har ledet de to siste sesongene av «Skal vi danse» på TV 2 sammen med Anders Hoff og seks sesonger av «Senkveld med Helene og Stian» på samme kanal.

Tidligere nominert

Den tidligere snøbrettkjøreren var selv nominert til Gullrutens publikumspris i 2018 for sin innsats som programleder for Idrettsgallaen samme år, et show hun ledet sammen med Atle Pettersen.

– Når det ikke blir «Skal vi danse» i år så er det fint å få utløp for litt show på denne måten i stedet, smiler Helene.

– Apropos show: Gullruten har alltid vært forbundet med mye glitter og stas. Hvordan blir årets programlederantrekk?

– Jeg kan ikke si så mye mer enn at det selvsagt blir et visst bekledningsfokus også i år. Vi har en plan, og det er det viktigste, sier årets Gullruten-programleder hemmelighetsfullt.

  1. Helene Olafsen
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com