mandag, mars 1, 2021

Helene Spilling: – Denne dama her fikser alt

Mest lest nå

Helene Spilling (24) og Birgit Skarstein (31) har blitt gode venner etter at de begge deltok i Skal vi danse på TV2, og deler rett som det er hyggelige glimt fra vennskapet. 

Proffdanseren og Skal vi «Skal vi danse»-deltageren har faktisk blitt så gode venner gjennom høstens produksjon at de flyttet sammen. Helene Spilling, som tidligere har bodd på Gjerdrum hjemme hos foreldrene, flyttet inn i Birgit Skarsteins leilighet på Majorstuen i slutten av November. Med på flyttelasset var også Spillings hund Bobbi.

– Det kommer til å bli veldig hyggelig. Det er jo coronatider, og man skal jo ikke være så sosial og da er det veldig hyggelig å kunne bo sammen. Jeg har blitt veldig glad i Helene, sa Skarstein som også la til at det skulle bli hyggelig å få hunden Bobbi i hus.


Bobbi er en en tre år gammel pomeranian som var med Helene Spilling på flyttelasset fra Litauen hvor danseren bodde og trente som proffdanser i flere år.

LES OGSÅ: Dette sier Birgit Skarstein etter exiten: – Jeg er så glad og stolt

De to vennene deler ofte hyggelige oppdateringer på sosiale medier.

Helene Spilling delte nylig en film der Birgit Skarstein henger på bilen, mens rullestolen ligger i bilen. Om hun er på vei ut av bilen eller inn i bilen er usikkert. Men hun er mest sannsynlig på vei for å hente rullestolen. Her viser hun virkelig styrke, at ingenting er umulig.

– Denne dama her fikser alt, skriver Helene Spilling.

Birgit kvitterer med kommentaren: «Hahahahha. Lite visste du at du egentlig skulle bli støttekontakt»

LES OGSÅ: Birgit Skarstein åpner opp om det tunge året hvor hun gikk i kjelleren: – helt grusomt

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter