Hjem Kjendisnytt Helene Spilling: – Trist at det får overskygge alt det fine

Helene Spilling: – Trist at det får overskygge alt det fine

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Proffdanser Helene Spilling er glad i kjæresten, men savnet mer fokus på Harlem under «Skal vi danse».

Da Martin Ødegaard ble kåret til Londons beste fotballspiller under London Football Awards skjøt romanseryktene fart; Martin dukket nemlig opp på rød løper sammen med Helene Spilling.

De har senere blitt sett sammen flere ganger, og et innlegg Martin Ødegaard delte på Instagram i juni, levnet liten tvil om at de er kjærester.

Etter dette har det profilerte paret delt både bilder og kommentarer. Men under «Skal vi danse» opplevde Helene at alt kjæreste-fokuset fra pressen ble litt feil:

– I andre settinger synes jeg det er helt greit at de spør om Martin, men under «Skal vi danse» var det Harlem som var profilen, ikke jeg, sier hun til ukebladet Her & Nå.

– Ved flere anledninger svarte Harlem på masse spørsmål og ga av seg selv i intervjusituasjonen. Så avslutter journalisten med å rette et spørsmål til meg om forholdet til Martin – og så er det det som ender opp som overskrift. Jeg synes det er trist at det får overskygge alt det fine Harlem har bydd på, forteller Helene som kom på en 4. plass i «Skal vi danse» sammen med dansepartner og kjendisstylist Harlem Alexander.

Helene Spilling kom inn som proffdanser i det populære underholdningsprogrammet i 2020. Den første sesongen danset hun og Nate Kahungu inn til en 2. plass i programmet. Året etter ble det gull på Helene og sportsanker Simon Nitsche. Og under All Stars-sesongen i fjor sikret Helene seg 3. plass sammen med svømmeren Aleksander Hetland, som vant hele «Skal vi danse» i 2016.   

I den første sesongen der Helene var med som proffdanser traff hun for øvrig på en ny bestevenn: Birgit Skarstein deltok i programmet, og de to ble så gode venner gjennom sesongen at de har delt leilighet siden den gang.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com