Hjem Kjendisnytt Hellstrøm skaper påskestemning med Anne B. Ragde og Dag Otto Lauritzen

Hellstrøm skaper påskestemning med Anne B. Ragde og Dag Otto Lauritzen

Påsken er perfekt for å samles rundt gode matopplevelser. I to nye programmer i serien «Hellstrøms» er påskemat i fokus.

Eyvind Hellstrøm reiser på tur med Anne B Ragde og Dag Otto Lauritzen for å finne ny inspirasjon til hva som kan serveres i påsken. Hellstrøm reiser til snødekte franske alper og en værbitt trøndelagskyst på jakt etter matopplevelser til påsken.

Her får seerne se hvordan man tilbereder det beste påskelammet, lære enkle retter som er perfekte for solveggen på fjellet, og oppleve hvordan ferske råvarer fra havet blir til en god påskebrunsj på hytta.

Hellstrøm har lokalkjent reisefølge for å sørge for at høytidsstemningen er ivaretatt.

Til de franske alper har Eyvind invitert med seg tv-oberst og tidligere proffsyklist Dag Otto Lauritzen.

Dag Otto, som har syklet opp og ned det som finnes av franske fjell, er lokalkjent. Med andre ord et perfekt reisefølge når Hellstrøm jakter både påskemat og påskestemning på høyfjellet.

Men der Eyvind i all hovedsak er opptatt av lokale oster og mattradisjoner, vil Dag Otto utnytte fjellet for alt det er verdt med skitur og aktiviteter. De har likevel et felles mål, nemlig det ultimate påskelammet.

– Jeg følte meg privilegert som ble invitert med av Hellstrøm, og når vi i tillegg skulle reise ned til Alpene – så var det en anledning jeg absolutt ikke kunne si nei til, sier Dag Otto Lauritzen i en pressemelding fra TV 2.

Anne B. Ragde og Eyvind Hellstrøm i «Hellstrøms påske». Foto: TV 2/Anita Rennan.

– Påske er mer enn skiturer, bløtkokte egg og lammestek. Vinteren og påsken i Norge er nemlig høysesong for matskatter fra havet, sier Eyvind Hellstrøm.

Hellstrøm reiser til et sted der disse matskattene er tilgjengelige rett utenfor døra, og av den aller beste kvaliteten – nemlig Trøndelagskysten. Midt i dette matfatet finner vi hytta til Anne B. Ragde. Her flytter Eyvind inn for å feire påske og lage fantastisk påskemat av alt man finner i havet

Det blir et varmt og intimt møte i både vadebukser og kosebukser, blant kamskjell, torsk og kråkeboller, i jakten på de beste matopplevelsene fra Trøndelag.

«Hellstrøms påske» vises 29. og 30. mars på TV 2 Direkte og TV 2 Play.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com