Hjem Kjendisnytt Hellstrøms vakre ord og bilde av kjæresten og bonussønnen

Hellstrøms vakre ord og bilde av kjæresten og bonussønnen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I desember 2018 ble det kjent at Eyvind Hellstrøm hadde funnet den store kjærligheten i Anita Rennan. I tillegg har han bonussønnen Nils, som han kommer godt overens med. De to deler lidenskapen for mat, og har til og med skrevet kokebok sammen. 

– Jeg falt for Anita, men fikk Nils på kjøpet. Det er jeg veldig glad for. Jeg visste ikke hva jeg gikk til, men jeg tror jeg trakk vinnerloddet, faktisk! sier Eyvind Hellstrøm til Her og nå

Deretter legger han til:

– Det høres kanskje litt klisjé ut, men Anita og Nils er en gave som jeg ikke hadde forutsett. Det er ikke noen fasit på hvordan livet skal bli. Når jeg går i dybden ser jeg at det jeg har er et privilegium som rett og slett ikke er alle forunt, fortsetter Eyvind.

Det er ikke første gang han er full av lovord om Anita. Eyvind Hellstrøm har også drevet podkasten «Truls & Hellstrøm – Tar munnen full». I en av episodene fortalte Hellstrøm mer om hvor mye kjæresten betyr for han.

– Ingenting er jo bedre i livet enn at du opplever den store kjærligheten. Det har tatt meg lang tid. Men det har endt godt, og dette er bare begynnelsen, sier Eyvind Hellstrøm i podkasten.

Anita kan også røpe at Nils og Eyvind har hatt fin kjemi fra første øyeblikk. Sønnen var kun fem år gammel første gang han møtte Eyvind. 

– Det er kjempefint at de har fått et så godt forhold. Det var litt av forutsetningen. Jeg måtte vite at det fungerte, at det var en kjemi der. Det har det vært fra dag én. Vi tre har funnet vår harmoni, sier hun til Her og Nå.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com