søndag, juli 12, 2020

Helsepersonell oppfylte døende manns siste ønske: stoppet på McDonalds for å kjøpe is

Mest lest nå

Disse bilistene fikk en opplevelse for livet

En ekstra oppmerksom bilist fikk øye på den voksne grizzlybjørnen og hennes tre bjørnunger i skogen like ved den travle bilveien,...

Da Ron skulle kjøres til hospice valgte ambulansepersonellet å legge inn et stopp langs veien. Et stopp for å oppfylle Rons siste ønske. 

Den hjertevarme historien fra Australia har rørt mange mennesker. Den viser så godt hvor viktig de små gledene i hverdagen er.

Ron som var syk av uhelbredelig kreft var på sin siste kjøretur. Han skulle tilbringe sine siste dager på et hospice. Ifølge store medisinske leksikon er hospice en institusjon tar vare på mennesker den siste tiden av livet. Omgivelsene har minst mulig sykehuspreg med vekt på interiør og adferd hos personalet, som styrker verdighet og respekt, lindrer lidelse og gir trøst og støtte i prosessen frem mot døden (palliativ behandling).


Ønsket en is

Queensland ambulansetjeneste har selv delt historien om Ron på Facebook. Under Rons siste ambulansetur fortalte han at han nesten ikke hadde spist noe de siste to dagene. Ambulansepersonellet spurte han: «Om du kunne få hva du ville, hva hadde det vært?», hvorpå Ron svarte: «En karamell sundae.»

Og ambulansepersonellet nølte ikke. De stoppet på nærmeste McDonalds og kjøpte akkurat en slik is til mannen. På bildet nedenfor kan man se Ron få sitt siste ønske oppfylt.

En av dem som var på jobb i ambulansen denne dagen var Sharon. Hun forteller at Ron var overtakknemlig for at han fikk oppfylt sitt siste ønske.

Kort tid etter døde Ron. Han hadde lidd av bukspyttkjertelkreft i 17 lange år. 72 år gammel sovnet han inn, skriver BBC.

Ofte er det de helt små tingene som betyr noe, også når livet går inn i sin siste fase. Del gjerne artikkelen for å hylle ambulansepersonalet som oppfylte denne mannens siste ønske! 

LES OGSÅ: Han oppfyller sin døende kones siste ønske. To dager senere mister hun livet

130,152FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter