torsdag, august 13, 2020

De skulle til en helt vanlig ultralydundersøkelse – Foreldrene ble sjokkert over det den viste!

Mest lest nå

Dette bør du lese hvis du kjenner noen som har ADHD

Nadia Salwia (21) fra Säter i Sverige begynte å skrive blogg som selvmedisinering. Hun har ADHD, og har skrevet et gripende blogginnlegg som virkelig...

23 år gamle Becki-Jo Allen fra Liverpool i England og ektemannen hadde allerede en datter, Indiana på tre år, da de bestemte seg for å gi henne enten en lillebror eller en lillesøster. Ikke lenge etter var Becki-Jo gravid, og den lille trioen kunne begynne å glede seg.

Lenge lurte de på hvilket kjønn det kommende barnet ville ha, men første ultralydundersøkelse viste noe helt annet enn bare kjønnet. At det ikke bare var en baby, heller ikke to, men tre!


Ettersom ingen andre i familien noensinne har fått trillinger var det litt av en overraskelse for den lille familien. Ikke bare ventet de baby – den lille familien kom til å fordobles!

De tre guttene, Roman, Rocco og Rohan ble født i 31 uke, knapt ni uker for tidlig, og var svært små da de hilste på verden første gang.

Men størrelsen til tross, guttebabyene klarer seg fint og er allerede reist hjem til familien sin hvor de vokser og trives som babyer på den alderen skal.

Det er ikke lett å se forskjell på de små nurkene, og en senere undersøkelse har vist at de er eneggede trillinger. Noe som skjer svært sjelden.

Becki-Jo tar det hele imidlertid med stoisk ro – for hun har ingen problemer med å kjenne dem fra hverandre.

En stolt storesøster sammen med lillebrødrene sine.

Hva synes du? Er ikke disse guttene bare nydelige? Det sies at alle gode ting er tre, så del gjerne hvis du er enig.

130,379FansLik
1,537FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter