Hjem Dyr Heltehund løp inn i et brennende hus for å redde sin ett år gamle menneskesøster
Dyr

Heltehund løp inn i et brennende hus for å redde sin ett år gamle menneskesøster

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Familien innrømmer at hunden Blue kanskje får litt ekstra mange godbiter nå. Da huset begynte å brenne løp hunden inn for å redde yngstemann i familien.

Mens Janet Kelly og forloveden hennes, DaQuan Davis, var ute og handlet mat fikk de en telefon gra Davis’ bror, Demetrius, som passet parets to barn, Isabella (4) og Shantel (1).

– Han sa huset står i brann, du må komme deg hjem, forteller Kelly (40) til TODAY.com.

Hun sier hjertet bare sank i brystet hennes. Da de kom hjem bar boligen overtent.

Kellys døtre Zoey (9) og Chloe (7) satt i baksetet. De begynte å gråte og trodde småsøstrene ikke ville kom seg ut av huset.

Det var mange lange minutter for foreldreparet og de to jentene før de fant ut at de to yngste barna var trygge.

– Demetrius klarte å få Isabella ut, men Shantel satt i lekegrind sin. Blue fulgte Demetrius ut, før han løp han tilbake i huset for å finne Shantel. Han beskyttet henne uansett, sier Kelly.

Huset ble totalskadet i brannen. Foto: privat

Hun forteller til Today at det var Blue som varslet brannmennene om hvor Shantel var. Den tapre hunden sirklet rundt henne og bjeffet, og han nektet å gå ut før brannmennene hadde bært Shantel ut i sikkerhet.

Familien, som ikke hadde forsikring, har opprettet en Go Fund Me, og håper det vil kunne gi dem startkapital til et hjem. Utstyret paret brukte i forbindelse med plenfirmaet sitt gikk også tapt i brannen.

– Vi mistet absolutt alt. Jeg jobbet så hardt for å ha mitt eget firma, og nå ser jeg på fastfood-jobber, sier Kelly.

Men familien har hverandre – og de har Blue som passer på. Brannen har åpenbart gått inn på hunden også – nå knurrer han nå når han ser et stearinlys eller noen som tenner en sigarett.

  1. knurr
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com