Hjem Overnaturlig Hendelsene får det til å gå kaldt nedover ryggen på Baba Vangas tilhengerne

Hendelsene får det til å gå kaldt nedover ryggen på Baba Vangas tilhengerne

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Den kjente klarsynte Baba Vanga er kjent for sine skremmende nøyaktige spådommer, og bare noen måneder inn i 2024 hadde to av synene hun hadde for 2024 allerede gått i oppfyllelse. Etter at konflikten mellom Iran og Israel har tilspisset seg, har tilhengerne hennes fryktet at dette er relatert til klarsynene hun hevdet å ha rundt starten på 3. verdenskrig.

Vangeliya Pandeva Gushterova er mest kjent som Baba Vanga , eller bestemor Vanga. Den bulgarske kvinnen døde 85 år gammel i 1996. Hun var kjent som mystiker og healer, og tilhengerne hennes mener hun har forutsett fremtiden. Hun ble blind under en storm i sin tidlige barndom, og tilbrakte mesteparten av livet i Rupite-området i Belasica-fjellene i Bulgaria.

På slutten av 1970- og 1980-tallet var hun viden kjent i Øst-Europa for sine påståtte klarsyn og spådommer. 

To spådommer for 2024 har alt slått til

Til tross for at hun døde for mer enn 25 år siden, har den bulgarske mystikeren gjort forutsigelser som fortsatt materialiserer seg den dag i dag. Baba Vanga, som ble blind i barndommen, forutså skremmende mange verdenshendelser, inkludert en solstorm hun sa ville skje 1. desember. Og gjett hva? Jorden ble truffet av en solstorm 1. desember 2023.

Baba Vanga skal også ha spådd 11. september-angrepene samt Brexit. Nå har mange av hennes prediksjoner for 2024 allerede blitt virkelighet, blant annet økonomisk krise. Hun hevdet at verden ville «stå overfor en økonomisk krise» i år – og nå sliter en rekke land økonomisk.

baba vanga
Illustrasjon av Baba Vanga laget med AI av Sosialnytt

Baba Vangas andre spådom for 2024 var at vi ville ha «drastiske utviklinger» innen helsevesenet i år: Nylig har det blitt bekreftet at en vaksine mot lungekreft for tiden er under utvikling. Vitenskapsmenn ved Universitetet i Oxford, Francis Crick Institute og University College London jobber sammen om ‘LungVax’, og de har mottatt 1,7 millioner pund fra store britiske veldedighetsorganisasjoner for å finansiere 3 000 vaksiner.

Frykter at dette er starten på 3. verdenskrig

En av de skumle spådommene til Baba Vanga for inneværende år, er starten på 3. verdenskrig. Den britiske avisa Daily Mail skriver at mystikeren har spådd at 2024 vil bringe en rekke dramatiske hendelser. Blant spådommene er et terrorangrep i Europa, biologiske angrep og 3. verdenskrig. Etter hvert som spenningen øker i Midtøsten, virker noen av dem uhyggelig plausible.

Baba Vanga

Mandag 1. april angrep Israel Irans konsulat i Damaskus og drepte flere medlemmer av Irans revolusjonsgarde. Iran svarte 14. april med å angripe Israel med raketter og droner. Fredag 19. april sendte Israel droner mot Isfahan i Iran, ifølge NRK uten å ha bekreftet at det er de som står bak. 

Mange av Baba Vangas tilhengere ble imidlertid svært oppskaket av hendelsene. Den klarsynte kvinnen har nemlig advart om en innkommende bølge av terror og har antydet at et «stort land» kan komme til å sette i gang biologisk krigføring.

Spådommene hennes tilsier, ifølge Daily Mail at utviklingen kan komme etter Hamas’ angrep der de invaderte Sør-Israel og drepte 1200 mennesker 7. oktober 2023.

Irans angrep på Israel ble i stor grad skutt ned av amerikanske og britiske fly, men ettersom spenningen øker, sirkulerer diskusjoner om en tredje verdenskrig på sosiale medier.

Samtidig som vestlige ledere har bedt Israel holde hodet kaldt, skal lederen for det iranske parlamentets nasjonale sikkerhetskomité, Abolfazl Amoue, ifølge New York Post ha uttalt at Iran er «forberedt på å bruke et våpen som vi aldri har brukt» hvis Israel svarer på angrepene.

Påstand om russisk verdensdominans

I et intervju fra 1979 kom hun også med den skremmende påstanden om at Russland skulle dominere verden og at president Vladimir Putin ville bli ‘verdens herre’.

Under intervjuet med forfatteren Valentin Sidorov sa hun at Putins ære vil forbli urørt.

Selv om Baba Vanga har truffet med mange av spådommene sine, så er det ikke alt som har slått til. Hun spådde blant annet at Europa ville slutte å eksistere innen 2017, og at kontinentet ville bli en ødemark nesten helt uten menneskelig liv.

  1. livet etter døden
Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com