søndag, desember 8, 2019
Viralt Turister utfordrer skjebnen - henger med strak arm fra...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

-

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller tar unødige sjanser. Det gjelder både på sjøen, folk som går seg bort i fjellet eller klatrer over sperringer ved stup.

Denne karen tar imidlertid kaken. Gutten som har publisert videoen på Youtube heter Alex Radak og er etter det vi kan se av informasjon på Youtube skulle man tro han kom fra Russland. I videoen kan man se hvordan Alex henger fra Preikestolen med bare en arm.

Det viser seg imidlertid at gutten er fra Australia. Og tidligere har han blitt intervjuet av Australske 9 News om hendelsen.

– Ja, jeg kunne falt. Vi holdt oss godt fast i et metallhåndtak. Det vanskeligste var å skyve beina ut fra fjellet, sa han til nyhetskanalen.

Samtidig forteller han at han ikke angrer på stuntet, det eneste han angrer på er at han ikke gjorde noe enda mer vågalt.

– Jeg tenkte i etterkant på om jeg kunne gjort noe annet, for eksempel å holde meg fast med bare én finger. Jeg lever livet til det fulleste, og jeg ønsker å gjøre større og bedre ting. Jeg har ikke noe anger.

Denne gangen gikk det heldigvis bra, men dette burde ærlig talt vært unødvendig å utfordre seg selv til.

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Brøytebilsjåfør advarer foreldre: – Dette er livsfarlig!

Terje Nilsen fra Tromsø har vært brøytebilsjåfør i over 20 år. Han har flere ganger kommet over snøhuler som barn har gravd i snøfonnene...

Dyrlegen stod klar med sprøyten som skulle avlive valpen. Da kom sjefen løpende inn og ropte: Stopp!

Lille Starfish ble funnet utendørs i San Francisco da hun bare var en liten valp. Hun klarte ikke å stå på beina sine. I...

Sykehuset fakturerte 40 dollar for hudkontakt mellom moren og babyen etter fødselen

Ryan Grassley hadde nettopp blitt pappa. Babyen hadde blitt forløst gjennom keisersnitt. Alt gikk fint, mor og barn hadde det bra. Men da han...