Hjem Historier fra livet Denne hengivne faren valgte å bo på gaten for å redde sin heroinavhengige datters liv

Denne hengivne faren valgte å bo på gaten for å redde sin heroinavhengige datters liv

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det finnes foreldre som ser sine barn kjempe seg gjennom tøffe tider, og hjelper dem så godt de kan. Være seg de blir mobbet, eller selv velger å stå over måltider for at nettopp barna skal kunne spise seg mette. Alt fordi de elsker sine barn, både uendelig og betingelsesløst.

Og så finnes det foreldre som Paul DiGiacomo, som tar det hele noen skritt lenger enn de fleste. Hans datter Meghan er heroinavhengig og lever som hjemløs på gaten i den amerikanske byen Boston. Hun har slått seg ned i nærheten av en metadonklinikk, hvor hun ville kunne få all den hjelp hun trenger for å bli rusfri – men dessverre mangler hun motivasjonen til å begynne behandlingen.

Dette til tross for at kjæresten hennes døde av en overdose for et knapt år siden.

Men inntil den dagen kommer da hun vil være villig til å begynne på den tunge veien ut av misbruket, har faren tatt et dramatisk og høyst usedvanlig valg; han har slått seg ned ved siden av henne på fortauet, hvor han både sover og lever sammen med datteren, for å støtte og beskytte henne – og ikke minst sørge for hun holder seg i live.

Et svært drastisk valg som mannen som for bare en måned siden levde trygt og godt hjemme, sammen med konen Julie Chandler.

Foreldreparet visste på det tidspunktet ikke om Meghan var levende eller død, men plutselig en natt så de en episode på tv-programmet «Anderson Cooper 360», som handlet om opioidepidemien som da feide over nasjonen. Og til deres store sjokk var en av de hjemløse narkomane som ble intervjuet i programmet datteren Meghan.

Neste umiddelbart etter programmet var sendt, pakket Paul noen klær og praktiske ting han kunne trenge til livet på gaten. Han tok også med seg familiens elskede hund, og kjørte ned til «Methadone Mile», området hvor Meghan hadde blitt intervjuet av tv-selskapet. Noen uker senere var et kamerateam fra CNN på stedet, og de fant da far og datter, side ved side, på det smale fortauet.

«Jeg lå og sov da jeg ble vekket av at hunden min slikket meg i ansiktet. Da jeg kikket opp så jeg faren min som sa han ville «flytte inn» sammen med meg på fortauet» forteller Meghan til CNN.

«Jeg spurte ham hva han gjorde der hos meg, og alt han svarte var at han ville være sammen med meg, og ikke reise hjem igjen før jeg enten fikk hjelp eller ble innlagt til avrusing».

Med en så hengiven far ved sin side er Meghans sjanser for å komme seg ut av misbruket betraktelig større, og forhåpentligvis vil hun snart få tatt seg tilstrekkelig sammen til å begynne behandlingen.

Se videoen nedenfor for å høre mer om denne utrolige historien om kjærlighet og hengivenhet, og del gjerne hvis du er enig i at dette er den mest rørende historien om kjærlighet og selvoppofrelse du noensinne har hørt.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com