fredag, desember 13, 2019
Kjendisnytt Henriette Steenstrup og Rune Assmann har giftet seg -...

Henriette Steenstrup og Rune Assmann har giftet seg – se bildene fra den store dagen

-

Det er ett år siden Henriette avslørte at hun og kjæresten Rune hadde forlovet seg. Og lørdag ga de hverandre sitt ja i Hvasser kirke.

Henriette hadde på seg en stilig knekort, hvit kjole med slep. Brudgommen valgte klassisk svart smoking. Det skriver Se og Hør.

Under vielsen ble det spilt flere kjente sanger, blant annet «God only knows» av The Beach Boys og «To make you feel my love» av Bob Dylan. Sistnevnte sang ble fremført av ingen ringere enn Henriettes datter.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Herr og fru❤️💞

Et innlegg delt av henriettesteenstrup (@henriettesteenstrup)

Helt fantastisk å være nygift

Da det nygifte paret kom ut av kirken, sa Henriette at det var helt fantastisk å være nygift.

På spørsmål om hvordan feiringen kom til å bli, svarte Henriette at den kom til å bli lang. Og det var ingen tvil om at det var Henriette og Rune som kom til å vinne festen.

«Ja, det tror jeg, men det er mulig forloveren også har belaget seg på å vinne den festen», sa Henriette til Se og Hør.

Komiker Else Kåss Furuseth var Henriettes forlover. I tillegg var det flere kjente gjester i bryllupet, blant annet Ane Dahl Torp, Pia Tjelta, Mari Maurstad, Odd-Magnus Williamson, Morten Ramm, Solveig Kloppen, Johan Golden og Agnes Kittelsen.

Fridde under en fisketur

Rune fridde til Henriette da de var ute og drev med fluefiske i fjor sommer.

«Jeg fikk min første harr, og da klarte han ikke å styre seg. Nei da, han hadde planlagt det. Han dro meg ut i elva og satte seg ned på kne. Jeg tror han tenkte at dersom noen gidder å stå ute i vadebukser og bøttehatt i åtte timer, så er det bare å gå ned på kne», sa Henriette i radioprogrammet P3morgen i fjor.

Paret møttes for første gang i 2017, ett år etter at Henriette ble skilt fra sin daværende ektemann Fridtjov Såheim.

Publisert bilder på Facebook

I et innlegg på Facebook Har Henriette publisert bilder fra bryllupet, og sammen med bildene beskriver hun kjærligheten og den store dagen:

«Takknemlig og lykkelig❤️. For en mann, for noen barn, for noen taler,for noen gjester og for en bryllupsfestival. nydelig vielse av Jørgen Vik sjølveste ordfører kandidaten i Lillestrøm. Henrivende kjole av Nina Skarra. Finn Schjøll ga alt i den praktfulle blomsterbuketten. Tjøme kolonial lagde så god mat at ingen vil spise noe annet sted noensinne . Og jeg skal aldri leve uten Rune Assmann for resten av livet.❤️»

Vi gratulerer paret så mye!

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Oppfordrer folk til å demonstrere mot NAV på søndag

"Ja, jeg er en NAV-er, på AAP, og langt fra stolt av det." Slik begynner Ole Johan protesten sin på Facebook. Nå har han...

Hunden har stått i kjetting hele livet sitt. Se den fantastiske reaksjonen når den får se havet for første gang

Schæferhunden Herschel har stått fastbundet og forsømt i en bakgård hele det fem år lange livet sitt. Tennene hans er helt nedslitt etter at...

Dansen til de norske marinerekruttene blir sett over hele verden

Dansen til de norske marinerekruttene tar igjen av på nettet.  Det var under en avslutning for marinerekruttene på Madla i Stavanger at rekruttene valgte en...