in ,

Her danser faren en siste dans med datteren – historien har rørt en hel verden

far og datter

I en nesten tom konsertsal i England spiller et band sangen «Your balloon is rising». Foran scenen danser Kevin McGuire en siste dans med sin snart to år gamle datter i armene.

Kevin vugger datteren forsiktig frem og tilbake og kysser henne på pannen. Dette er deres siste dans før Millie skal dø. Det skriver Heftig.

Lille Millie ble født med en alvorlig hjerneskade. Hun kunne ikke svelge eller spise. Hun hadde også en alvorlig skjelettsykdom, som førte til beinbrudd kun ved små bevegelser.


Trodde ikke hun ville overleve første natta

Legene trodde ikke Millie ville overleve sin første natt etter fødselen. Foreldrene hennes, Marica og Kevin McGuire fra Hartlepool i England, ble forberedt på det verste.

Men Millie var sterkere enn noen hadde forutsett. Hun ble hele to år gammel. Foreldrene har i hele hennes liv levd i frykt og uvisshet. De visste at datteren kunne dø når som helst, de visste bare ikke når. Men de var klar over at hun mest sannsynlig ikke kom til å bli veldig gammel.

Åpnet øynene

Kevin forteller at han brukte å synge sangen «Your balloon is rising» for datteren. Og bandet spilte sangen spesielt for Kevin og Millie.

«Mens vi danset, våknet Millie. Hun kikket opp på meg og lagde de søte, små lydene som hun alltid gjorde», forteller Kevin.

«Det gjør vondt å tenke på at jeg aldri skal få danse med Millie på bursdager eller i bryllupet hennes», sier han videre.

Tilstanden ble forverret

Bare noen få måneder etter denne dansen ble fanget på video, ble Millies tilstand forverret. Hun fikk flere infeksjoner og krampeanfall som lammet den lille kroppen hennes. Foreldrene skjønte at slutten nærmet seg.

Og like etter Millies andreårsdag, døde hun.

Se den nydelige videoen av far og datter som danser sammen her:

LES OGSÅ: Da foreldrene skulle ta et siste farvel med datteren sin skjedde det et ekte mirakel

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

88 år gammel

Hundrevis av unge mennesker besøkte 88-år gammel dame – de ønsket å ta farvel

Den unge brannmannen fikk kreft og hadde bare uker igjen å leve. Se kollegenes fantastiske hyllest