Forsiden Historier fra livet Her danser faren en siste dans med datteren - historien har rørt...

Her danser faren en siste dans med datteren – historien har rørt en hel verden

I en nesten tom konsertsal i England spiller et band sangen «Your balloon is rising». Foran scenen danser Kevin McGuire en siste dans med sin snart to år gamle datter i armene.

Kevin vugger datteren forsiktig frem og tilbake og kysser henne på pannen. Dette er deres siste dans før Millie skal dø. Det skriver Heftig.

Lille Millie ble født med en alvorlig hjerneskade. Hun kunne ikke svelge eller spise. Hun hadde også en alvorlig skjelettsykdom, som førte til beinbrudd kun ved små bevegelser.

Reklame

Trodde ikke hun ville overleve første natta

Legene trodde ikke Millie ville overleve sin første natt etter fødselen. Foreldrene hennes, Marica og Kevin McGuire fra Hartlepool i England, ble forberedt på det verste.

Men Millie var sterkere enn noen hadde forutsett. Hun ble hele to år gammel. Foreldrene har i hele hennes liv levd i frykt og uvisshet. De visste at datteren kunne dø når som helst, de visste bare ikke når. Men de var klar over at hun mest sannsynlig ikke kom til å bli veldig gammel.

Åpnet øynene

Kevin forteller at han brukte å synge sangen «Your balloon is rising» for datteren. Og bandet spilte sangen spesielt for Kevin og Millie.

«Mens vi danset, våknet Millie. Hun kikket opp på meg og lagde de søte, små lydene som hun alltid gjorde», forteller Kevin.

LES OGSÅ
Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

«Det gjør vondt å tenke på at jeg aldri skal få danse med Millie på bursdager eller i bryllupet hennes», sier han videre.

Tilstanden ble forverret

Bare noen få måneder etter denne dansen ble fanget på video, ble Millies tilstand forverret. Hun fikk flere infeksjoner og krampeanfall som lammet den lille kroppen hennes. Foreldrene skjønte at slutten nærmet seg.

Og like etter Millies andreårsdag, døde hun.

Se den nydelige videoen av far og datter som danser sammen her:

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT