Hjem Viralt Her er armbåndet som gir deg støt når du spiser for mye godteri

Her er armbåndet som gir deg støt når du spiser for mye godteri

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

De fleste av oss har stort sett et mål om å endre dårlige vaner, og tilegne oss nye gode rutiner. Kanskje har du ambisjoner om å trene mer? Eller slutte å røyke? Eller kanskje du ønsker å kutte ned på godtespisingen? Uansett er det ikke alltid så lett å holde på de nye, gode vanene man sparker i gang. Men nå kan hjelpen være på vei.

Armbåndet har fått navnet Pavlok, og skal hjelpe deg med å bli kvitt dårlige vaner. Som for eksempel å spise godteri, å småspise mellom måltidene, å bite negler og røyke.

Dette armbåndet gir deg støt hver gang du spiser godteri eller tar en røyk. Man kan programmere inn hvilken uvane man ønsker å bli kvitt, og så sier armbåndet klart og tydelig ifra hver gang du gjør noe du ikke burde.

Foto: YouTube

Kommuniserer med reptilhjernen

Produsenten skriver selv på sin hjemmeside:

«Slutt å røyke, slutt å bite negler, slutt å dra deg i håret. Pavlok er den naturlige løsningen som kommuniserer med reptilhjernen din, og som hjelper deg til å slutte med dine uvaner.»

Uvaner sitter nemlig i det vi kaller for reptilhjernen. Reptilhjernen er den delen av hjernen som styrer instinktene våre. Det er her vi produserer de ubevisste beslutningene våre. Denne delen av hjernen er også den som styrer våre mest grunnleggende behov, som reproduksjon, dominans, selvforsvar, frykt og sult. Og det er også den som styrer de automatiske prosessene i kroppen vår, som pusten og hjertefrekvensen.

Foto: Pavlok

Skal fjerne uvanen helt

Når armbåndet gir fra seg et støt etter en uønsket handling, vil reptilhjernen etter kort tid vegre seg for å kommandere kroppen til å utføre handlingen. Til slutt skal man bli kvitt uvanen helt, da hjernen vil assosiere den med noe negativt.

Ønsker du deg en slik klokke, må du punge ut med en del. Den koster nemlig rundt 1.500 kroner. Men kanskje sparer du det beløpet inn etter kort tid.

I videoen nedenfor kan du se mer om hvordan klokken fungerer. Vi kan ikke gå god for den da vi ikke har prøvd den, og så vidt vi kan se så selges den ikke i Norge men kan bestilles fra utenlandske nettbutikker. 

LES OGSÅTollerne ved Svinesund fikk nok sjokk da de så hvor mye godteri denne mannen fraktet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com