Forsiden Nyheter Her er deltakerne i årets "Skal vi danse"

Her er deltakerne i årets «Skal vi danse»

Det er både bloggere, politikere, idrettsutøvere, programledere og kjærestepar blant deltakerne i år.

Mest spennende blir det kanskje å følge med på tidligere FrP-statsråd, Per Sandberg (59) og kjæresten hans, Bahareh Letnes (29). Og det er ikke bare dansing paret skal drive med til høsten. De blir også å se i tv-programmet «Charterfeber». I tillegg skal Per Sandberg være med i «Farmen kjendis».

Ønsker å hjelpe unge

Senterparti-politiker Sandra Borch (31) skal også være med i årets sesong. Hun sier til Se og Hør at hun ønsker å delta for å vise unge som sliter med psykiske eller fysiske begrensninger, at alt er mulig.

Reklame

«Så dette er vel første gang en kortvokst er med i Skal vi danse i Norge, og jeg håper jeg kan være et forbilde for unge til å komme litt mer ut av komfortsonen og bli litt mer selvsikre på seg selv. Å gi litt blaffen i alt alle andre mener. Vær stolt av den du er, og vis det til folk», sier hun.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Er dette tidenes Skal vi danse-cast eller er det bare oss? 🙉 #tv2 #skalvidanse #kjendisnorge

Et innlegg delt av RiksTV | TV, film og serier 🍿 (@rikstv)

Gruer seg fælt

Tre kjente og kjære idrettsutøvere er også med i årets sesong. Tidligere håndballspiller og trener, Trine Haltvik (54), er klar til å ta på seg danseskoene.

«Jeg gruer meg fælt», sier hun til Se og Hør.

«Jeg har ingen tro på meg selv når det kommer til dansing. Men jeg synes det er gøy med musikk, jeg blir glad av å høre på musikk. Men jeg har ikke noe rytme i kroppen, og jeg er jo litt keitete», sier hun videre.

LES OGSÅ
Lille Joseph mangler en arm - da han ble med foreldrene på fotballkamp fikk han sin livs overraskelse

Tidligere ishockeyspiller og idrettsleder Jan Tore Kjær (50) har også takket ja til å være med i programmet. Det har også svømmeren Aleksander Hetland (36). Sistnevnte stakk også av med seieren i «Mesternes mester» i 2016.

Bloggerne står også klare

Ingen dans uten et knippe bloggere på parketten. I år er det Isabel Raad (25), Jørgine «Funkygine» Vasstrand (30) og Emilie «Voe» Nereng (23) som skal være med. Modellen Adrian Sellevoll (21) fra «Ex on the Beach» er også klar.

Skuespiller og journalist Christian Strand (39) skal også kjempe på parketten. Christian er for mange mest kjent som pikkoloen Knut Arne i «Hotel Cæsar». Men han har også lang erfaring som reporter og programleder, blant annet fra barne-tv og «Sommeråpent».

Victor Sotberg (28) er kanskje mest kjent blant de yngste, og blant barneforeldre. Han er programleder i «Flipp Flipp» på NRK Super. Og er også en kjent YouTuber. Der går han under navnet «Weird Norwegian».

Vi gleder oss til årets sesong. Flere her som skal se på?

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT