Hjem Reklame Her er tre lydbøker du kan nyte i måneden som kommer

Her er tre lydbøker du kan nyte i måneden som kommer

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det finnes et hav av gode lydbøker der ute, og det er ingen tvil om at det er mange gode fordeler med å høre på lydbøker. Vi skal i denne artikkelen både fortelle deg litt om fordelene ved å høre på lydbøker, samt komme med noen gode tips.

For det første sparer du tid når du hører på lydbok og det er med på å forbedre språkferdighetene. Det er ikke alle som føler at de har tid til å sette seg ned å lese en bok, men når du hører på lydbøker så kan du enkelt gjøre andre ting samtidig. På den måten får du gjort alt du skal, samtidig som du får hørt på en god bok. I tillegg er det også stort sett billigere enn å kjøpe mange forskjellige bøker ettersom det finnes mange lydbøker gratis.

«Act of Oblivion» av Robert Harris

Denne fortryllende romanen henter tittelen fra gjenopprettingen av det britiske monarkiet i 1660. Charles IIs proklamasjon, utformet for å bringe fred, benådet anti-monarker med unntak, særlig de 59 mennene som hadde signert Charles I sin dødsdom. Hvis de ble beslaglagt, skulle mennene henges. Ned Whalley og William Goffe, begge historiske skikkelser, blir forfulgt fra England til Amerika av en fiktiv nemesis. Tim McInnerny leverer en mesterlig fortelling, finjustert til hver karakters personlighet og overbevisning. En fantastisk historie du ikke vil være foruten.

«Be My Baby,» av Ronnie Spector

Ronnie Spectors memoarer, skrevet sammen med Vince Waldron og fullført like før Spectors død i januar 2022, har funnet den perfekte fortellerstemmen i Rosie Perez. En tenåring Ronnie, søsteren hennes og deres fetter danset seg inn i Peppermint Lounge og dukket til slutt opp under Phil Spectors vinge som jentegruppen Ronnettes. Han ble et kontrollerende monster – og Ronnies mann. Denne delen av boken er like merkelig og grufull som begynnelsen er livlig og triumferende. En fortelling så livlig og vond på samme tid.

«The Bullet That Missed» av Richard Osman

Dette er den tredje delen av eventyrene til Osman’s Thursday Murder Club, en liten gruppe beboere i en pensjonistlandsby i Kent i England. Handlingen involverer en drept journalist, en tidligere KGB-mann, en svensk hvitvasker, kidnapping, strikkepinnedød og en hund. Fortelleren er Fiona Shaw, en talentfull tegneserieskuespiller som opprettholder seriens skjeve ånd og fanger karakterenes personligheter med empati, selv om hennes «svenske» aksent er veldig spesiell og særegen.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com