torsdag, oktober 1, 2020

Her gjør Alexander Rybak comeback i Allsang på grensen

Mest lest nå

Om du ikke har tid, hvorfor får du da barn? Jeg er lei det evinnelige maset om egentid

Nylig fikk jeg en epost fra barnehagen. Det var på tide å fylle ut sommerskjemaet. I eposten henviste barnehagen til Barnekonvensjonens artikkel 31 hvor...

Det siste året har Alexander Rybak ved en rekke anledninger gitt uttrykk for at livet kan være tøft.

Før sommeren kom han også med avsløringen om at han har vært avhengig av piller de siste 11 årene.

I et innlegg på Instagram fortalte Rybak at han over mange år har vært avhengig av piller.


«Jeg har levd med en hemmelighet. I 11 år har jeg vært avhengig av sovemedisiner og antidepressiva. Det begynte så uskyldig, men til slutt knuste det nesten livet mitt.»

Slik begynner Rybak innlegget sitt før han videre forteller at han i januar for alvor begynte å ta tak i problemet.

«I januar startet jeg rehabilitering (jeg fikk god hjelp fra legene mine) og sakte men sikkert begynner jeg å føle meg som meg selv igjen», skriver Rybak før han forteller om hva pillemisbruket har gjort med psyken.

«De siste årene gjorde pillene meg svak og redd. Det påvirket ikke bare hjernen min, men også musklene og magen. Det ødela forhold til mennesker, men viktigst av alt ødela det nesten viljen min til å leve.
Jeg vet at det er mange der ute som sliter med de samme problemene, så i løpet av de neste ukene vil jeg dele mine erfaringer med dere, og hvis noen kan lære av dem, vil det få meg til å føle meg bedre»
, skriver den populære artisten.

Tilbake på scenen

Rybak har ikke vært særlig mye i rampelyset etter avsløringen om pillemisbruket, det var derfor svært mange som ble glad da beskjeden om at han igjen skulle på scenen, i «allsang på grensen», kom.

Og Rybak leverte til seks på terningen. Det var tydelig at publikum elsket opptredenen og svært mange bruker nå kommentarfeltene på sosiale medier til å skrive hvor godt Rybak ser ut.

Nedenfor kan du høre Rybak fremføre hitlåten «Fairytale» – godt å se deg opptre igjen, Alexander!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter