Hjem Dyr Her kaster mannen seg ut i det iskalde vannet for å redde hunden

Her kaster mannen seg ut i det iskalde vannet for å redde hunden

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Denne mannen nølte ikke med å kaste seg ut i isvannet for å berge en liten hund. Han fortjener helt klart å bli kalt en helt.

Don Chatten var ute og gikk tur med de to hundene sine i Buffalo, New York, en ekstremt kald dag. Underveis på lufteturen traff han en annen hundeeier som ba om hjelp med å finne en liten hund som hadde forsvunnet.

Don nølte ikke med å hjelpe til med å lete. Det var hundene hans som fikk øye på den vesle rømlingen. Don innså at det sto om liv og død, og at han måtte handle raskt.

Faksimile: YouTube

Den lille hunden hadde falt uti et iskaldt vann i Ellicott Creek-parken, og Don visste at han ikke hadde mye tid til rådighet om han skulle få hunden levende opp av isvannet.

The Animal Club skriver at Don ifølge WKBW News ringte nødnummeret 911. Likevel fryktet han at det kunne være for sent, så han bestemte han seg for å redde hunden selv.

Han prøvde å krype over isen, men den ga etter, og Don ble stående med det iskalde vannet opp til livet.

– Jeg visste at det ikke var veldig dypt i denne delen av vannet for jeg pleide å komme hit da jeg var liten, sa Don ifølge the Animal Club til WKBW News.

Den sterkt nedkjølte og skjelvende hunden ble deretter ført til veterinæren for å bli kontrollert, ifølge nyhetsstasjonen.

Når folk kaller Don en helt toner han det hele ned og sier han bare er en dyreelsker som ønsket å gjøre det eneste riktige.

Se klippet nedenfor og del gjerne videre for å hylle denne mannen!

LES OGSÅ: Hundemor finner og redder nyfødt baby etterlatt i skogen for å dø

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com