in

Her knekker Märtha sammen i latter av Harald Rønneberg

harald og martha

I mandagens episode av «Helt Harald» skulle Harald Rønneberg forsøke å ta Guinness verdensrekord sammen med Märtha Louise. De skulle sette verdensrekord i å gå lengst på ski innendørs. Det resulterte i hjertelige øyeblikk.

I tolv timer skulle de to gå runde etter runde i skisporet – og jammen klarte de målet sitt.

Det var en åpen prinsesse som møtte Harald, og seerne fikk høre både historier om den vanskelige tiden etter Ari, og bevitne noen hysteriske øyeblikk i skibakken.


Og på Instagram skriver Harald:

«😂 Går jo ikke ann å bli annet enn glad av dette her❤️Å prøve og sette en offisiell @guinnessworldrecords med selveste Prinsesse Märtha Louise var mildt sagt et eventyr😃«

Sammen med teksten har han publisert en video av Märtha Louise som har latteranfall. (Videoen kan du se i bunnen av denne artikkelen).

Og Harald ga seg ikke med rosen av prinsessen. Like etterpå at han publiserte «lattervideoen» la han også ut et bilde hvor han roser Märtha:

«Kjære Märtha! Du er fantastisk! Tusen takk for at du ville være med meg på dette og jeg er helt sikker på du har både rørt, inspirert og gledet alle som så på! Du er varm, du er morsom og du er barsk! Og nå er du fader i meg offisiell verdensrekordholder også💪 God klem fra Harald❤️«

Hylles på sosiale medier

Svært mange likte prinsessens opptreden på «Helt Harald» og mange kommenterer nå på Märthas Instagramprofil hvor de fleste er opptatt av hennes åpenhet og ikke minst folkelige vesen.

LES OGSÅ: Harald Rønneberg og kona prøvde i ni år før de endelig ble foreldre

– Fikk latterkrampe med deg når Harald fødte smil 😂😂
Det var vondt og så når du fortalte om Ari, og tøft at du forteller om det♥️ Håper du og barna har det bra, skriver en.

En annen skriver:

– Har sagt deg før, sier det igjen: du er en av de fineste menneskene jeg har møtt! Du er en inspirasjon! God tvers igjennom!

Se den hjertelige videoen nedenfor:

LES OGSÅ: Harald Rønneberg om det nære vennskapet med prinsessen: – Jeg synes hun får ufortjent mye pes

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Prinsesse Märtha Louise

Märtha utelukker ikke å bosette seg i USA: -Det kan jo være at vi ender opp der etter hvert

Denne hunden tar bussen alene hver dag for å leke