Hjem Dyr Her knuser han bilens rute med en øks – oppdaget forlatt hund i steikende varme
Dyr

Her knuser han bilens rute med en øks – oppdaget forlatt hund i steikende varme

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Mannen blir nå hyllet på nettet etter å ha brukt en øks til å redde en hund som hadde blitt forlatt i en kokende varm bil.

The Sun skriver om saken som har skapt stor oppmerksomhet i sosiale medier den siste tiden. En Yorkshire-terrier hadde blitt forlatt i bilen av eierne i Newsbury Retail Park i Berkshire, Storbritannia på det som var en av de varmeste dagene i året.

En forbipasserende oppdaget den stakkars hunden, og visste at dyret ville dø om han ikke gjorde noe. Han bestemte seg for å hente en øks han kunne knuse ruten med. En kvinne ved navn Samantha Heaver filmet hele opptrinnet og publiserte videoen på Facebook. Hun forteller at hunden minst hadde tilbragt 45 minutter i den kokende bilen.

Til videoen skriver Samantha:

«Til idioten som eier denne bilen og hunden.»

Ikke overraskende er det svært mange som ønsker å hylle mannen som knuste ruten og mange bruker kommentarfeltet på Facebook til å takke han.

En talsmann for politiet uttaler til The Sun:

«Et medlem av lokalsamfunnet knuste ruten for å redde hunden. To politibetjenter kom så til stedet og hunden ble tatt med til veterinær. Eieren av bilen returnerte og ble gitt en advarsel.»

Nedenfor kan du se hvordan mannen knuste ruten for å befri hunden – husk folkens; aldri etterlatt verken dyr eller barn i bilen når det er varmt eller sol ute! Del gjerne!

Posted by Samantha Heaver on Monday, August 10, 2020

LES OGSÅ: Politiet med hjerteskjærende bønn til alle som ser en hund i en varm bil: dette skal du gjøre

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com