fredag, oktober 23, 2020

Her møter den lille jenta servicehunden sin for første gang

Mest lest nå

6 tegn kroppen kan gi deg før et hjerteinfarkt

Bak vanlige tilstander som svimmelhet og kvalme, kan det gjemme seg en farlig sykdom. Hjerteinfarkt kan komme plutselig, men ofte gir kroppen deg symptomer...

Den fire måneder gamle golden retrieveren Juliet jobber sammen med en hundetrener sju dager i uken for å lære seg å bli assistent og venn for Memphis Rose. 

Nylig møttes de to for første gang. 

Memphis Rose og servicehunden Juliet Foto: Faksimile: Facebook

 – Juliet tittet på Memphis Rose som satt i rullstolen og hoppet opp i fanget hennes, slikket henne og ga henne en klem, sier Memphis Roses mamma Gayrene Meade til People.


Den lille jenta ble lam etter en bilulykke i juli, der Gayrenes onkel døde, moren ble hardt skadet og Memphis Rose ble lam. Det kan ta den lille jenta måneder eller til og med år å bli bra igjen. Håpet er å lære seg å gå igjen. 

Memphis Rose elsker store hunder, og drømmen hennes er å bli veterinær.

 – Hun var så glad får å treffe Juliet at hun hadde det største smilet jeg noen sinne har sett. Spesielt etter at hun fikk vite at den kjærlige valpen trener for å bli servicehunden hennes. Det var et magisk øyeblikk for meg etter disse forferdelige ukene, sier mamma Gayrene. 

Siden det første møtet har det blitt flere. Juliets trening forventes å fortsette i ett år til.

LES OGSÅ: Dette er grunnen til hvorfor du aldri skal klappe en servicehund

Når Juliet er ferdig utdannet servicehund vil hun slå på og av lysene, legge Memphis Rose, sove sammen med henne og kontakte moren sin hvis ventilatoren piper eller det oppstår andre uventede problemer.

For en fantastisk hjelp og støtte hunder kan være for oss mennesker! Trykk gjerne på deleknappen om du er enig!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter