in , ,

Her møter Svein Stang sønnen sin for første gang på flere år: Se det rørende øyeblikket

Endelig fikk Svein treffe sønnen Benjamin, som han ikke har sett på flere år.

«Petter og Svein stikker» tar oss med på mange rørende og morsomme øyeblikk når de to vennene drar på sommerferie i Norge. Gjennom turen besøker Svein og Petter mange forskjellige folk. Alt fra Lothepus til Sveins sønn står på listen over mennesker de legger turen innom.

View this post on Instagram

A post shared by Petter Nyquist (@nyquistpetter)


Og møtet mellom Svein og sønnen Benjamin er virkelig øyeblikket som rører oss mest gjennom serien.

Petter Nyquist har forklart bakgrunnen før møtet på Instagram hvor han skriver at han i 2015 mottok en SMS etter at første episode av «Petter Uteligger – 52 dager på gata» ble sendt på TV. I tekstmeldingen sto det:

«Min mann og jeg satt å fulgte med på episoden i går kveld, så fikk vi se Svein Stang som vi har prøvd å finne i flere år.
Grunnen til at vi vil ha kontakt er at Svein’s sønn Benjamin har bodd hos oss i over ti år, og Benjamin ønsker kontakt med Svein.»

Petter forklarer videre hvem tekstmeldingen var fra.


«I mange år hadde fosterforeldrene Kjersti og Frode prøvd å finne faren til deres fosterbarn Benjamin.
Det eneste de visste var at faren het Svein og var rusavhengig, i tillegg hadde de et bilde av Svein med Benjamin som baby.
Og nå hadde de endelig funnet ham!»

Det hele endte med et møtet mellom Benjamin og Svein i 2016. Siden har det ikke blitt flere treff. Ikke før Petter og Svein pakket bilen og la ut på norgestur.

– Vi var hjemme hos ham, hos fosterforeldrene. Det var veldig koselig. Jeg kunne ikke fått noen bedre fosterforeldre for Benjamin – det var veldig ålreit å se, sier Svein.

Det rørende møtet kan du se i videoen nedenfor:

Rørende møte mellom Svein og sønnen❤️

Da Svein var 39 år fikk han en sønn. Gutten vokste opp i en fosterfamilie og verken far eller sønn visste hvor den andre var blitt av. Nå har de fått kontakt igjen❤️Siste episode av «Petter og Svein stikker» ser du i kveld kl. 20.00 på TV 2, eller allerede nå på TV 2 Play. Dersom du verken har tilgang på TV 2s kanaler eller TV 2 Play, kan du nå strømme gratis i 30 dager.

Posted by TV 2 on Tuesday, December 14, 2021

Selv mener Petter at den nye serien med de to vennene kanskje kan lære seerne noe.

– Jeg tror folk kommer til å bli følelsesladde, kanskje får de se noen andre verdier, kanskje lærer de noe nytt – at den kan bidra til noe meningsfullt. Sterke relasjoner har vi alle, og det å vise hvor verdifull en slik relasjon er, og det å ta vare på den, det er viktig, sier Petter til TV 2.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Den gamle hunden døde etter å ha reddet familien sin fra et bjørneangrep

Truls og samboeren topper hitlistene – mer hørt enn Mariah Carey