Hjem Historier fra livet Her stopper den norske bussjåføren midt i veien – Blir hyllet for grunnen

Her stopper den norske bussjåføren midt i veien – Blir hyllet for grunnen

Bussjåføren hylles for sin gode gjerning.

«En bussjåfør, en bussjåfør. Det er en mann med godt humør. Har han ikke godt humør, da er han ingen bussjåfør», heter det så fint i den gamle barnesangen. Og mennesker med godt humør, ja det er vel ofte de som utfører gode handlinger.

Sjåføren som kjørte bussen på Grannessletta i Stavanger for et par år siden vil vi tro er av typen «bussjåfør med godt humør». Like bak bussen kom Stig Nesse. Han oppdaget at bussen kjørte inn til siden, og Nesse trodde gjerne at det var snakk om et sjåførbytte.

Men så oppdaget han at bussjåføren hadde stoppet bussen fordi han hadde sett en liten jente som hadde ramlet på sykkelen sin.

Mannen som filmet det hele med mobiltelefonen sin, publiserte videoen på Facebook hvor den siden har fått stor oppmerksomhet.

– Responsen har vært helt hinsides, sier Stig Nesse til Aftenbladet.

Selv mener han at grunnen til at filmen har blitt så populær, er at folk liker så se hverdagshendelser hvor mennesker gjør noe godt for andre.

– Det var mange folk på bussen, jeg håper at de ga sjåføren en applaus da han kom tilbake i bussen, sier Nesse til avisen.

Nedenfor kan du se hele hendelsen. For en fantastisk fin handling!

Føler denne sjåføren hos Kolumbuss fortjener en klapp på skulderen etter denne hendelsen som jeg filmet med dashcam på Grannessletta. Del gjerne filmen av en godhjertet Mann. 🙂

Posted by Stig Nesse on Friday, March 29, 2019

LES OGSÅ: Bussjåfør reddet 3 åring

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com