Hjem Fremhevet Her tar «Farmen-Amalie» til tårene: – Jeg gidder ikke bry meg om jeg får hets

Her tar «Farmen-Amalie» til tårene: – Jeg gidder ikke bry meg om jeg får hets

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Amalie Lund skammer seg ikke over utbruddet etter tirsdagens episode av «Farmen», men forventer reaksjoner.

Deltakerne på «Farmen» har nå vært på gården i fire uker. Flere begynner å kjenne på utfordringen det er å leve som man gjorde for 100 år siden, og en av tingene som gjorde inntrykk på flere av deltakerne var slakting av gris.

Slakt av grisen sto på listen over gjøremål for deltakerne denne uken. Og selv om Amalie Lund tidligere har jobbet i produksjonen til Gilde, ble slaktingen noe som gjorde sterke inntrykk.

– Jeg synes nesten at det er litt flaut at jeg gråter så mye. Det var så mange følelser som spilte inn. Jeg ser ut som den «sippeungen», selv om jeg vet at jeg ikke var den eneste som gråt den dagen, sier Lund til Nettavisen.

Lund forteller videre at det ikke handler om at hun er motstander av slakt. Men hun mener det må være lov å vise følelser når man tar livet av et dyr.

– Jeg skal ikke si at jeg har vært med på mye slakt, men jeg har opplevd det tidligere. Både produksjonslakt og slakt som var litt mer tilnærmet lik den på gården. Jeg har som prinsippsak at jeg må tåle å se synet av slakt hvis jeg skal spise kjøtt, men det må være lov å vise følelser likevel, sier hun til avisen.

https://www.instagram.com/p/CU5IKhaq4XA/

Mange reaksjoner

Hundrevis kommenterer nå saken til Nettavisen på Facebook og det er mildt sagt delte meninger om følelsene Amalie viste under slaktingen.

LES OGSÅ: De andre på Farmen avslørte turtelduene allerede den første dagen

Amalie synes det var vanskelig å se på slaktingen. Foto: TV 2

En av «debattantene» påpeker at det var tøft gjort av Amalie å bli med på slaktingen, selv om hun synes det var vanskelig å se på.

«Jeg synes Amalie var ganske tøff som ble med å se på slaktingen.
At hun gråter er helt normalt når man har hatt et spesielt forhold til dyret og matet det hver morgen og kveld.
Og her i kommentarfeltet kommer det masse sure oppgulp fra enkelte » macho » typer som og flirer av dette.
Viser jo bare hvor nedlatende og ufølsomme de er.»

LES OGSÅ: «Farmen»-Sanna utsettes for grov hets på nettet – nå viser hun frem hva hun må leve med

En annen synes at man må tåle såpass dersom man melder seg på «Farmen».

«Tåpelig jentunge. Hvorfor melder de seg på sånne program når de ikke skjønner at dyrs på en gård er og var mat! Og IKKE kosedyr. Det er hunder og katter. Stå å grine når de slakter en gris…Men som alle vet; vi trenger ikke bondegårder med dyr. Maten kjøper vi jo i butikken.»

Hva synes du? Er det naturlig å vise følelser og la seg prege når man bevitner slakting av dyr? Bruk gjerne kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com