Hjem Kjendisnytt Herlig beskjed om «Null stjerner»: Det blir ny sesong

Herlig beskjed om «Null stjerner»: Det blir ny sesong

Del
X

Warner Bros. Discovery har offisielt kunngjort at TV-serien «Null stjerner», med Linn Skåber og Ine Jansen, vil returnere med en andre sesong.

Serien hvor Linn Skåber og Ine Jansen utforsker unike og ofte oversette steder basert på deres merkelige og underholdende anmeldelser på TripAdvisor, har blitt svært populær og mottatt strålende kritikker.

Magnus Vatn, ansvarlig redaktør i TVNorge og programdirektør i Warner Bros. Discovery Norge, uttaler i en pressemelding:

– Tilbakemeldingene fra seerne har vært formidabel og utelukkende positiv.

Serien har tydeligvis truffet en nerve hos publikum.

«Null stjerner» har i snitt engasjert 433.000 seere per episode siden premieren, og den siste episoden av første sesong ble nylig sendt.

Vatn forteller videre: – Det har nærmest blitt et folkekrav med en ny sesong. Vi er helt enige med seerne og er glade for å kunne avsløre at vi skal lage en sesong to.

Null stjerner byr på humor og varme øyeblikk

I serien reiser Skåber og Jansen rundt for å oppleve steder som er blitt dårlig anmeldt eller omtalt på en uvanlig måte, og søker etter de unike og ofte glemte historiene som disse stedene innehar. Serien byr på både humor og varme øyeblikk i møte med mennesker.

– Linn og Ine finner gull på de rareste steder, og måten de møter og kommer i kontakt med mennesker på, åpner både for varm humor, men gir også utrolig fine historier fra de merkeligste kriker og kroker rundt om i verden, fortsetter Vatn.

Nedenfor kan du se et morsomt øyeblikk da Ine og Linn fikk seg et leirbad på en av turene sine.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com