Hjem Kjendisnytt Herlig gladnyhet fra Aleksander Aamodt Kilde og Mikaela Shiffrin – Tar forholdet til neste steg

Herlig gladnyhet fra Aleksander Aamodt Kilde og Mikaela Shiffrin – Tar forholdet til neste steg

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det velkjente alpinistparet Aleksander Aamodt Kilde (31) og amerikanske Mikaela Shiffrin (29) delte i dag en gledelig nyhet på Instagram ved å vise frem en glitrende forlovelsesring.

På Instagram natt til fredag, delte Mikaela Shiffrin bildene av den spesielle begivenheten, og responsen har vært overveldende. Blant gratulantene finner vi store idrettsnavn som friidrettsstjernen Allyson Felix, tidligere alpinist Bode Miller, og skihopper Eva Pinkelnig.

Shiffrin viser stolt vist frem på ett av bildene

Mikaela Shiffrin
Foto: Mikaela Shiffrin / Instagram

Et annet bilde viser en strålende Aleksander Aamodt Kilde på den andre siden av kafébordet

kilde
Foto: Mikaela Shiffrin / Instagram

Fartsspesialisten Aleksander Aamodt Kilde har vært en dominerende kraft i alpinverdenen, men etter et alvorlig fall i Wengen i januar var det usikkert om han ville fortsette karrieren sin.

Natt til fredag avslørte han sine tanker rundt dette i NRK-programmet «Lindmo».

Han innrømmer overfor NTB at forlovelsen og ønsket om å komme tilbake etter skaden henger sammen.

– Det er en viss sammenheng, jeg må si det. Den supporten jeg har fått fra Mikaela og hennes familie, har vært helt enestående. Jeg fikk en sånn: OK, dette her er noe jeg er keen på resten av livet. Og derfor var det ned på kne, og så fikk jeg heldigvis et ja, sier Kilde til NTB.

Når det gjelder bryllupsplanene, er han mer usikker.

– Det vet jeg ikke, det blir lenge til, tror jeg.

– Det blir comeback først, og så kanskje noen seire, og så bryllup, sier Lommedalen-kjøreren med 21 enkeltseirer i verdenscupen og to OL-medaljer.

Når han vil være tilbake i alpinbakken, er vanskelig å si.

– Det er et veldig godt spørsmål. Jeg ønsker så fort som mulig. Og ønsker at det skal være i denne sesongen her (kommende vinter), men det kan være at det blir for tidlig. Men jeg tar den tiden jeg trenger. Og det viktigste for meg er at jeg står på start og kjenner på gleden av å være tilbake igjen, og det håper jeg er så fort som mulig.

Paret bekreftet forholdet sitt offentlig første gang i mai 2021, seks år etter at de først møttes i alpinmiljøet. Ifølge Kilde ble forholdet deres seriøst i april 2021.

Vi gratulerer det lykkelige paret!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com