torsdag, juni 4, 2020

Herreløs hund følger etter maratonløper. Nå blir den med ham hjem

Mest lest nå

Som maratonløper opplever man nok mye rart. Enten man løper inne i en by, på landet eller ute i ørkenen. Det fikk skotske Dion Leonard erfare, da han deltok i det legendariske Gobi March China, et løp som strekker seg over 250 kilometer i lengde, fordelt på sju dager i strekk.

Allerede andre dagen møtte han en liten hund som bestemte seg for å følge ham på turen, skriver britiske Independent.

Blant 102 deltakere valgte den lille hunden å følge nettopp Dion.


Det ble umiddelbart knyttet sterke bånd mellom dem, og hunden vek ikke fra hans side.

Selv når det var hvil var de sammen.

Etter å ha passert målstreken fikk Dion en familie han kjente til å ta seg av hunden inntil han kunne samle inn nok penger til å hente den hjem til seg selv.

Det gikk heldigvis fort, og hunden kunne gå gjennom alle nødvendige veterinærkontroller, bli forsikret og endelig sendes hjem til sin nye venn.

Hunden, som viste seg å være en liten tispe, har selvfølgelig fått det klingende navnet Gobi. Nå venter hun kun på alt skal gå i orden så hun kan komme hjem til sin nye eier. Som hun selv har valgt.

Man kan da ikke annet enn å elske slike historier. Hvor dyr finner mennesker de forelsker seg i, og følger etter dem, og viser alle tegn på hengivenhet. Da er det fint at det finnes mennesker som Dion, som forstår det og gjengjelder kjærligheten betingelsesløst. 

129,780FansLik
1,366FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter