in

Hertuginne Kate og barna deler bilder fra bake-dagen

Skjermdump: Twitter

Prinsene George og Louis og prinsesse Charlotte har hatt bakedag med sin mor, Kate Middleton. Kakene var til en gatefest i Cardiff for å markere dronningens platinajubileum.

Det er hertuginne Kate som har delt bilde av de tre barna som hjelper til med kakebakingen. Meldingen er i skrivende stund delt nesten 3000 ganger, og har fått 42.000 likes.

Kjøkkenet er pyntet med britiske flagg, og vi får se bilder av prinsesse Charlotte som knekker egg, pris Louis som sikter mel mens prins George hjelper søsknene sine.


Bildene er ikke fra hertuginnens eget kjøkken. De er ifølge Daily Mail tatt i forbindelse med et besøk til Cardiff Castle i Wales.

Prins George har allerede vært på kongelige oppdrag tidligere, men besøket til Cardiff Castle med foreldrene og storebror var den aller første offisielle opptrednen til prinsesse Charlotte. Yngstemann, Prins Louis, som beviselig også har hjulpet godt til under bakingen, var ikke med på kongelig representasjon.

Den yngste prinsen stjal imidlertid oppmerksomheten da han dukket opp på balkongen sammen med oldemor Dronning Elizabeth under åpningen av jubileumshelgen. Idet flyene kommer over Buckingham Palace blir det åpenbart litt mye lyd for prins Louis som holder seg for ørene og setter i et stort skrik.

Mange oppfatter kanskje prins Charles som en kjølig og stiv mann. Men det er en kjent sak at han er svært begeistret for å tilbringe tid sammen med barnebarna sine. Og når han er sammen med dem er det en helt annen side av tronarvingen som kommer frem.

Og gleden over å bruke tid sammen ser barnebarna ut til å dele med bestefaren. Under jubileumsparaden kunne publikum se prins Louis smyge seg opp i fanget til bestefaren.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Lilli Bendriss

Lilli Bendriss (76) impulskjøpte Spania-leilighet usett

Til alle som sier at kvinner blir voldtatt på grunn av antrekket sitt : Se godt etter på dette bildet!