Hjem Dyr Hesten Heidi lå etterlatt i søla for å dø alene – se den majestetiske forvandlingen da hun fikk ny eier

Hesten Heidi lå etterlatt i søla for å dø alene – se den majestetiske forvandlingen da hun fikk ny eier

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Hesten hadde hatt et tungt liv og var blitt utsatt for hard behandling. Da redningspersonene hennes fant henne lå hun etterlatt og avmagret i søla for å dø alene

For to år siden ble hesten Heidi funnet av en frivillig dyreverner. Here4Horses forteller at den frivillige som ankom stedet først trodde at hesten var død. Hun ble helt satt ut av opplevelsen over å finne den utmagrede hesten liggende alene i søla blant masse rask og søppel.  

Da den frivillige oppdaget at hesten fortsatt pustet tilkalte hun øyeblikkelig hjelp. En veterinær kom til stedet og undersøkte hesten. 

– Sjelden har vi sett et så alvorlig tilfelle av skjødesløshet. Og tross mye motgang i opptreningen så var Heidi alltid tapper og viste kampånd. Vi tror at holdningen hennes har vært avgjørende for hennes bemerkelsesverdige tilfrisking, sier organisasjonen på Facebook. 

Etterlatt for å dø

Dyreverneren Wendy i organisasjonen Here4Horses forteller at Heidi ble etterlatt av sin tidligere eier for å dø. 

– Da redningspersonene dukket opp møtte de en mann som var blitt tilkalt av eieren for å fjerne kadaveret. Selv om han trodde at hun allerede var død så er det irrelevant. Hun ble utsatt for de frykteligste lidelser sier Wendy i organisasjonen Here4Horses til nettstedet BoredPanda.

Heidi har nå kommet til et nytt og godt hjem der hun kan bevege seg både i og utenfor stallen. 

Se de herlige bildene av henne her: 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com